خانمایی محترم من تاپیک قبلیم رو زدم تاکسانی که سلامتی شون براشون مهمه انجام بدن و بتونن از کرون ا جلوگیری کنن
چون خوردن چیزای گرم سیستم ایمنی روقوی میکنه و خیلی میتونه موثر باشه حتی برای جلوگیری ازسرماخوردگی هم مفیده 😷چون اگه کسی مریض باشه احتمال گرفتن این ویروس رو بیشتر ازیه انسان سالم داره
پس لطفاًکسانی که به قول خودشون اعتقادی به طب سنتی ندارن اظهارنظرنکن
به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍. طلبکاره پولشو میخواد😐
همینجوری بخوریم؟اخه خوردنش یه جوریه؟با عسل بخورم؟اسیابش کنم؟
با عسل بخور من ۴شیره هم گرفتم
به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍. طلبکاره پولشو میخواد😐
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
زردی ربطی ب گرمی نداره من دوماه آخر خودمو کشتم بسکه سردی خوردم آخرم بچه زردی گرفت دکتر گفت ب این چیزا ربطی نداره گروه خونی بچه اگه بامادر یکی باشه زردی نمیگیری اگه با مادر فرق کنه زردی میگیره
خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎