2777
2789

من الان دقیقا ۱۷ هفته هستم 

سه روز پیش نفخ شدید داشتم بعد حدود دو روز خوب شد ولی از اون روز تا الان کل شکمم یعنی بالای معدم تا پایین و زیر نافم درد میکنه که بیشترین درد برای بالای نافم هست 

طوری که لمسش میکنم درد میکنه و وقتی می خوام خم شم بشینم یا پاشم درد میکنه 

و شبا تو خواب این پهلو اون پهلو میشم شکمم احساس میکنم سنگین شده و به زور جا بجا میشم

دردش مثل کوفتگی هست 

مثل وقتی که دراز نشست برید و بعدش شکم کوفته بشه

لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha

شایدمعدته

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکترم به من می‌گفت اینجور وقت ها مایعات زیاد بخور و با حوله داغ شکم تو گرم نگه دار. یا از معدتت هست یا چون رحمت داره بزرگتر میشه و کش میاد... اینجوری درد میگیره 

دردی خطرناکه و باید جدی گرفت که چند ساعت طولانی و پی در پی بگیره و ول نکنه و اونقدر شدید باشه نتونی تحمل کنی و اشکتو در بیاره. و منجر به خون ریزی بشه 

وگرنه این چیزا و درد ها طبیعیه... بالاخره تو بارداری نمیشه مثل حالت معمولی و بدون درد و گرفتگی دورانی که باردار نبودی باشی که..... تو بارداری بدن آدم لحظه به لحظه در حال تغیره 

صدای خر و پف شوهرم دیونم کرده
دکترم به من می‌گفت اینجور وقت ها مایعات زیاد بخور و با حوله داغ شکم تو گرم نگه دار. یا از معدتت هست ...

پس الان میرم یه مقدار آب میخورم  

به امید خدا همینه که شما میگید

پس الان میرم یه مقدار آب میخورم   به امید خدا همینه که شما میگید

یه مقدار که نه... به من گفت اینجوری وقتا که اینجوری میشی زیاد مایعات بخور تا گرفتگی عضلات رحم نشه. 

البته عزیزم با معده خالی زیاد آب نخور چون حالت تهوع میاره 

آره چند روزی بود کمتر مایعات مصرف میکردم خالا باید بیشتر حواسم باشه به مصرف مایعات👍👍

اگه عرق نعناداری بایکم آب نبات قاطی کن بخور احتمالامعدته شایدم خدایی نکرده انقباضه خودم چن روزپیش اینطوری شدم  البته من سابقه زایمان زودرس دارم رحمم دومیل بازشده بود ایناروگفتم ک بیشترمواظب باشی 

اگه بارداریت بی خطره نگران نباش ازمعدته

حوله داغ برای همه خوب نیس رحموشل میکنه وموجب زایمان زودرس میشه

این حرف من نیست حرف فوق تخصص زنانم هست. به منم تو همین هفته ها همش میگفت. 

بعد این خانم 17 هفته است.... واقعا فکر نمیکنی حوله داغ و شل شدن رحم و زایمان زودرس براش خیلی غیر منطقیه؟؟!!

حوله داغ باعث جلوگیری کردن از گرفتی عضلات رحم و تسکین و آروم شدن دردش میشه

خود سرد بودن رحم باعث این درد ها و مشکلات دیگه میشه