2777
2789
عنوان

عکسای جهیزیه مو نیگا :)

| مشاهده متن کامل بحث + 31786 بازدید | 204 پست
خوب میکنی .. من بلد نیستم به رو بیارم .. مشکلم همینه خواهر .. اونام هر روز وقیح تر میشن و توهین هاشو ...

خواهرشوهر منم گفت بهم ک تواومدی دیگ داداشم ب ما نمی‌رسه داداشم ازدست رفت ،منم خندیدم گفتم والا خودتون اومدین داداشتونو ب اصرار انداختین توچنگالای من هاها بعدشم خندیدم دید ب یه ورممم نیس دیگ خودش ضایع شد. 

چیزی نگی دفعه بعد وقیح تر میشن

مردادیا عشقن  میگی نه نگاکن🙂....کاربری دست دو نفره منو خاله م

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها البته لاکچری نیستمااا پول دم کنی هاموبا خون دل جم کردم :) خیلی خوشم میاد که وسایل پذیرایی خوش ...

مبارکه عزیزم خیلی خوشگله انشاالله به خوشی استفاده کنی عزیزم 

انشاالله هرچی که دوست داری بخری عزیزم

[QUOTE=125714499] هرچند خودمونم عروس داریم به خدا اصن بش کار نمیگیم .. خودشم بلند نمیشه کمک کنه حتی .. همیشه مثل مهمون ...  

ازین تازه به دوران رسیده هان .. ازونا که یهو وضعشون خوب شده و خونه   ماشین خوب خریدن و خدا رو بنده نیستن حالا .. 

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
خواهرشوهر منم گفت بهم ک تواومدی دیگ داداشم ب ما نمی‌رسه داداشم ازدست رفت ،منم خندیدم گفتم والا خودتو ...

ایول دمت گرم باید حرفتو بنویسم تا یادم نره و به وقتش بگم بهش !!! ♡♡ سر دلم وا شده هااا :) اصن سبک شدم :*

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
خیلی .. دو سه روز پیش پذیراییشونو طی کشیدمو کلی مبل و میز نهار خوری بلن کردم .. 

چقد ساده ای دختر 

عروس خانومممممممه خونس نه کلفت ،کلفتی باشه براخونه خودت جایی میری سعی کن خانومی کنی عزیزم کمک بده ولی توکارای ساده مثال سالاد درست کردن پذیرایی سفره انداختن 

من حتی در یخچال مادرشوهرمم باز نمیکنم ک بفهمه من مهمونم ،

توقع دارن عید برم کمکشون ولی من خندیدم گفتم مادر من اگ از پس خونه خودم بربیام پسرت باس صدقه بده ،،البته مادرشوهرم ودوست دارم ولی شآنم این نیس بدم میاد برم خونه کسی اینکاراروکنم

مردادیا عشقن  میگی نه نگاکن🙂....کاربری دست دو نفره منو خاله م
البته ان شاءالله همه چی درست میشه ♡  توکل بر خدا .. پیش مشاورم میرم .. شوهرمم که دوستش دارم ♡& ...

عزیزم دوست داشتن اول زندگی با اینکه ی مدت زیر سقف باشی مقایسه نکن سعی کن در درجه اول احترام بزار وقتی کسی پاشو از گلیمش درازتر کرد اجازه نده چون عادتشون میشه همیشه اقتدار داشته باش و کارات خودت  انجام بده و خودت برا زندگیت تصمیم بگیر سر سازه هاتم کوتاه نیا کم کم تو زندگیت ازشون استفاده کن تا بفهمه برات مهمن 

و خدایی که همین نزدیکی است .......💜💜💜💜💜💜
۲۶ عزیزم .. شوهرمم ۲۹ .. البته ازون مامانی هاستا، باید بش بگم ۱۲ ساله ی تخس؛) :) 

عه فکر کردم ۱۸ سالته

اخه خیلی کارات از رو سادگیته

منم ۲۶ سالمه..البته مجردم

ولی هیچ وقت اجازه نمیدم کسی بهم زور بگه و تیکه بندازه

فمینیست هستم
۲۶ عزیزم .. شوهرمم ۲۹ .. البته ازون مامانی هاستا، باید بش بگم ۱۲ ساله ی تخس؛) :) 

ی کار کن از مامانی بودن بکش بیرون چون داغونت میکنه از اول این کار بکن 

و خدایی که همین نزدیکی است .......💜💜💜💜💜💜