2777
2789
عنوان

عکسای جهیزیه مو نیگا :)

| مشاهده متن کامل بحث + 31786 بازدید | 204 پست
چقد تو دخترخوبی هستی اسی جون انشاءالله خوشبخت بشی عزیزم خیلی خوشم اومد از طرز رفتارت و اینکه به پد ...

هاهاها ای جان ، فدات شم عزیزم :* 

اره زیاد سخت گیر نیستم خواهری ..♡♡♡♡

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
چقد تو دخترخوبی هستی اسی جون انشاءالله خوشبخت بشی عزیزم خیلی خوشم اومد از طرز رفتارت و اینکه به پد ...

حتما برات دعا میکنم نازنینم ♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماره خاصی ندارم عزیزم تو مغازه ها وفروشگاه ها دیدم عزیزم شرمنده

خواهر اونارو دیدم که تو فروشگاه هاست .. راستش به دلم ننشسته .. جنس پارچه هاشون و طرحاشون اونقدر اغوا کننده نیست برام خواهری ♡بازم ممنونم ازت ، میبوسمت ♡

واقعا ۵۰۰ تومن؟چقدر گرون نکه بد باشه اتفاقا خیلی هم قشنگ بووود عالی ولی این دمکنیا که بشه ۵۰۰ بقیش چ ...

ای جان .. اره خداییش خیلی گرونه خواهر .. منم ازونجا که جوگیرررم ، با خون و دل جم کردم :) 

عزیزم برای ازدواجم نترس .. هم اینکه خدا روزی رسانه و هم اینه اگه آدم قانع باشه و سخت نگیره ، حتی با هزینه های خیلی کم هم میتونه وارد زندگی بشه ‌.. و مهم ساختن با هم و جنع کردنه اون موقع هستش ..  ان شاءالله یه همسر خوب و با خانواده ی خوب تر نصیبت بشه عزیزم ♡

بسلامتی ان شالله یاد این دختر بچه ها افتادم که خاله بازی میکنن همه چی صورتی...خوشگل و ملیح هست...خوشبخت بشی

دوست عزیز اگه با نظرم مخالفی و جنبشو نداری ریپلای نکن مجبورت که نکردن که جواب بدی😒...نی نی یار بیا با من مدارا کن...ناموسا الکی لغو نکنین😒 
بسلامتی ان شالله یاد این دختر بچه ها افتادم که خاله بازی میکنن همه چی صورتی...خوشگل و ملیح هست...خوش ...

ای جووونم چه تصور بامزه ای :) اتفاقا واقعا دلم میخواد خونه مو یه فضای رمانتیک و بانمک مثه خاله بازی ها درست کنم .. :) میبوسمت عزیزدلم ♡

خواهر اونارو دیدم که تو فروشگاه هاست .. راستش به دلم ننشسته .. جنس پارچه هاشون و طرحاشون اونقدر اغوا ...

فدایت عزیزم

اون فروشگاهی ها که من دیدم گل گلای ریز و یا درشت در طرح ورنگ مختلفه مثل عکسی که شما دادین یا با پاپیون هستن خیلی نازن حیف که نمیشه و راهمون دوره وگرنه خوب بودن