2777
2789
عنوان

عکسای جهیزیه مو نیگا :)

| مشاهده متن کامل بحث + 31785 بازدید | 204 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگ چندشد پولشون عزیزم ،چندتیکس؟

گرونن والا .. حالا عکس کانل تیکه هاشو نفرستادم ، ۲۰ تیکه ست ..ولی حدود ۵۰۰ تومن اینا شد .. خیلی گرون بود ولی منم جوگیر بودم خیلی  :( 

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

ایشالا به سلامتی و دل خوشی استفاده کنی و خدا برات بقیه جهازتو به راحتی جور کنه و بری سر زندگیت سعی کن قدرشو بدونی چون زحمتای خانواده تو موقعیت اقتصادی کمر شکنه پس به خوبی ازشون استفاده کن 💜

و خدایی که همین نزدیکی است .......💜💜💜💜💜💜
ایشالا به سلامتی و دل خوشی استفاده کنی و خدا برات بقیه جهازتو به راحتی جور کنه و بری سر زندگیت سعی ک ...

مرسی عزیزدلم .. خدا خیرت بده با دعای قشنگت ♡

گرونن والا .. حالا عکس کانل تیکه هاشو نفرستاوم ولی حدود ۵۰۰ تومن اینا شد .. خیلی گرون بود ولی منم جو ...

چ گرون شده منم دقیقا عین همین تمام تیکه هاش ست کامل دوخت تهران طرح تورکشو دوسال پیش تقریبا گرفتم هفتادوپنج

مردادیا عشقن  میگی نه نگاکن🙂....کاربری دست دو نفره منو خاله م
طلایی ک از صورتی خز تره

قصد بی احترامی ندارم عزیزدلم .. فقط میگم دیگه خیلی همه جا پر از رنگ صورتی شده ؛ یکم خسته شده بودم ولی آخرشم که باز افتادم تو دام صورتی جان :) 

خیلی قشنگن عزیزم مال منم توی همین رنجه خیلی راضی ام غذا میپزم عشق میکنم 

البته من کل آشپزخونم صورتیه چون میمیرم واسه این رنگ خزبودنش هم مهم نیست واسم چون مهم دل خود آدمه 

خواسته هاتو علاوه برخدا به 
خیلی قشنگن عزیزم مال منم توی همین رنجه خیلی راضی ام غذا میپزم عشق میکنم  البته من کل آشپزخونم ...

منم کل اشپزخونم صورتیه شوهرمینا مسخرم میکنن

مردادیا عشقن  میگی نه نگاکن🙂....کاربری دست دو نفره منو خاله م
چ گرون شده منم دقیقا عین همین تمام تیکه هاش ست کامل دوخت تهران طرح تورکشو دوسال پیش تقریبا گرفتم هفت ...

آره خیلییی گرونه همه چی .. پارچه های ترک و کتان و اینام بدجور گرونن .. خدا بگم چی کارشون کنه .. حتی خوراکی ام نمیتونه ادم بخره بخوره .. قبلنا همیشه خونمون پر از آجیل بود ، عین شهر موشا بود اتاقم بسکه گردو و پسته میذاشتم هر گوشه ولی حالا گردو شده کیلویی ۱۱۰ ، پسته ام که دیگه اوووف .. بابام بنده خدا خیلی اصرار کنم واسه دسرا و شیرینی هام برام چن گرم بیشتر نمیتونه بگیره ..