2777
2789
عنوان

عکسای جهیزیه مو نیگا :)

| مشاهده متن کامل بحث + 31786 بازدید | 204 پست

ی بار خواهر شوهرم زنگید ب من گف میخوایم خونه مامانو خونه تکونی کنیم وظیفه توعه ک بیای کمک گفتم من ازقزوین پاشم بیام کرمانشاه خونه تمیز کنم؟؟نامزدم ب خواهرش گفته بود ک من درس دارم و نمیتونم برم تا مادرشوهرم اینا اومدن خونمون ب مادرخودم گفتم ک مادرشوهرم بشنوه گفتم مامان جان من تو خونت کار نمیکنم منم عروسی کردم رفتم سر زندگیم اومدی مهمونی دست ب سیاه سفید نمیخوام بزنی دیه همون شد هیچوقت بهم نگفته بیا کمک نامزدمنم ماهای اول مامانی بود الان جرات نداره حرف خانوادشم بزنه تاموقعیت گیر میاد حرکت ب سمت قزوین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرونن والا .. حالا عکس کانل تیکه هاشو نفرستادم ، ۲۰ تیکه ست ..ولی حدود ۵۰۰ تومن اینا شد .. خیلی گرون ...

خیلی خوشگل و نازن. مبارکه... ولی بچین و از دمکونی هاش استفاده نکن واقعا شیک و فانتزی هست حیفه.... 

من دو سال پیش اینارو گرفتم.... فقط یکبار مهمون داشتم اومدم از دستگیره هاش استفاده کنم سوخت... خیلی ناراحت شدم. 

توهم اگه خواستی اینجوری رو دیواری جایی بچین که هر روز ببینیش کلی ذوق کنی ولی استفاده نکن. برای منم تیکه هاش بیشتر بود ولی اونارو جا نبود نذاشتم. 

منم اینارو دو سال پیش 190 خریدم 

صدای خر و پف شوهرم دیونم کرده

واقعا ۵۰۰ تومن؟چقدر گرون نکه بد باشه اتفاقا خیلی هم قشنگ بووود عالی ولی این دمکنیا که بشه ۵۰۰ بقیش چی میشه قشنگ ۲،۳میلیاردی پول جهیزیه میشه،منم هنوز مجردم و ترسیدم 😲😂

عزیزدلم .. میفهممت .. من تو ظرف و ظروفای چینی و ظرفای پذیرایی موندم .. مامان بابام بنده خدا زیاد پول ...

چه دختر مهربونی به نظر میای از طرز صحبت کردنت معلومه انشالله خوشبخت بشی گلم برای شادی دل همه ادما دعا کن ....

مبارکه گلم ایشالا ب دل خوش استفاده کنی ازشون و هروقت ک غذا میذاری رو گاز ب یاد الان ی خنده قشنگ بیاد ...

ای جونم چه قشنگ گفتی ♡♡♡♡ میبوسمت ان شاءالله که زندگی های خیلی خوبی بسااازیم و خوشبخت باشیم ♡ 

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
ی بار خواهر شوهرم زنگید ب من گف میخوایم خونه مامانو خونه تکونی کنیم وظیفه توعه ک بیای کمک گفتم من از ...

عزیزم خیلی خوب جوابشونو دادی ، ایول بهت عزیزم ♡ 

منم دارم یاد میگیرم ، اینا رو که بم گفتی خیلی کمکم کرد ؛ ازین به بعد روش به در میگم تا دیوار بشنوه رو روشون پیاده سازی میکنم.. 

خیلی نکته های خوبی یاد گرفتم اینجا .. واقعا ماهید همتون ♡ 

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..