برادر همسرم آخرهفته اثاث کشی داره، واسه ی اثاث کشی ما فقط برادرهمسرم بعد از این که وسایلو اوردیم خونه جدیدمون اومد یه سری زد ورفت ،بدون خانومش، حالا این هفته من باید برمبه خانواده ی خودم سر بزنم، همسرم میگه بریم اثاث کشی کمکشون کنیم بعد شنبه یکشنبه بریم خونه مامان اینا... رابطم با هیچ کدوم از اقوام همسرم بد نیست احترام گذاشتم تا الان، ولی خب از خود جاریم خوشم نمیاد، احساس میکنه وظیفه داریم براش کاری کنیم، البته مقصر برادر همسرمه ایشونم همین فکرو میکنه.چیکار کنم به نظرتون؟ در ضمن من و همسرم تنها نمیریم جایی ( که مثلا من برم خونه مامانم ایشون برن کمک برادرش)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه همسرت منطقی صحبت کن بگو اینجوری منو کلفت و خودت نفهم حساب میکنی پیش جاریم
اصلا نباید کارو به اونجاها بکشونه به نظر من..این حرفا پیش بیاد پشت بندش ناراحتی ودلخوری پیش میاد باید یه جوری بپیچونه .بگه من از ترس نمیتونم برم خانوادمو ببینم چه برسه به اسباب کشی اونا..خلاصه یه جوری حلش کنی دیگه
هر آدمی [انسان] نیست....... دین من [انسانیت] من است..........