2777
2789
عنوان

تاخیر 3روزه

97 بازدید | 8 پست

سلام ممنون میشم راهنماییم کنین من همیشه سر موقع پریود میشدم هیچوقت تاخیر نداشته این دفعه سه روز ازش میگذره ولی نشدم بی بی چکم گذاشتم منفی بوده به نظرتون باردارم؟؟؟😊

تعداد رای : 1
نظرسنجی
😊😊😊😊
1
100%
😍😍😍😍
0
0%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز دوباره گذاشتم بعد مدت طولانی حاله انداخت 😯😯😯اصلا از فکرش هیچ کاری نمیتونم بکنم

خانمی یکار میکنی...من دو روز بعد تاخیر منفی شد...دیگه بهش فک نکردم چون پریودیم بهم ریخته بود روز8تاخیرم بی بی تکرار کردم مثبت شد...

خانمی یکار میکنی...من دو روز بعد تاخیر منفی شد...دیگه بهش فک نکردم چون پریودیم بهم ریخته بود روز8تاخ ...

آخه امروزم روز 7تاخیرم گذاشتم دوباره طول کشید تا مثبت شد.آخه من همیشه سر وقت پریود میشدم تاحالا به هم نریخته بوده