2777
2789
عنوان

دیدن آینده تو خواب😮😮😮

| مشاهده متن کامل بحث + 39027 بازدید | 84 پست
شده تا حالا چیزی ببینی و برات اتفاق بی افته!؟

اره خیلی چیزا نه تنها درمورد خودم بلکه اطرافیان کشور یا حتی کره زمین ولی خب درموردشون حرف نمیزنم با هیچکس قبلا میگفتم به خانوادم

حتی رنگ لباس و حالت کسایی رو دیدم که چن سال بعد دیدمشون در این حد 

خوابام لزوما تو همون موقع اتفاق نمیفتن حتی چن سال هم میشه و البته بعضی هیچوقت 

گرچه منزل بس خطرناک  است و مقصد بس بعید، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 😏فایتینگ💪👾

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کلا بدون دعا ایندرو تو خواب میبینم طوری ک همه تعجب کردن ..بیشترکارای کوچک یا بزرگی ک فرداش میخواد ...

چ جالب😍خوبه ک؛من منتظر یه اتفاقم میخام ببینم کی می افته

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
واقعا واس منم جالب بود همیشه فک میکردم فقط خودمم ک اینجوریم. من تو خابام همه چیو واضح واضح میبینم و ...

خوابای تکراری خیلی باحالن من توشون میدونم  خوابم و میدونم چی مشه میدونی چطوری میگم؟ حس باحالی بهم میدن 

گرچه منزل بس خطرناک  است و مقصد بس بعید، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 😏فایتینگ💪👾
اره خیلی چیزا نه تنها درمورد خودم بلکه اطرافیان کشور یا حتی کره زمین ولی خب درموردشون حرف نمیزنم با ...

چقد خوب خدشبحالت

کاش زمان حاجت روایی منم میدیدی تو خابت😍😄😄

خوابای تکراری خیلی باحالن من توشون میدونم  خوابم و میدونم چی مشه میدونی چطوری میگم؟ حس باحالی ب ...

من خیلی کم پیش میاد خوب ببینم😕😕تازه اونم احتمالش کنه یادم بمونه😞

من بشدت معتقدم جهانایی موازی وجود دارن و از ما فقط یه نسخه وجود نداره براساس همین چیزایی ک توخوابام دیدم 

چ جالب😍خوبه ک؛من منتظر یه اتفاقم میخام ببینم کی می افته

بله کم خواب میبینم ولی هرچی میبینم واقعیه حتی یه شب خواب دیدم ک چ مناسبتی هست فرداش ومرگ یه بنده خدایی یا اینکه خواب دیدم عمم داره نذری میده وهمون موقع نذریشو برام اورد وهرچیز کوچکی ک فکرشو بکنی الان چند ساله این اتفاق برام افتاده وخودم راضی نیستم ذهنم درگیر خوابامه

خدایا شکرت ❤
من بشدت معتقدم جهانایی موازی وجود دارن و از ما فقط یه نسخه وجود نداره براساس همین چیزایی ک توخوابام ...

اگ حوصلشو داشتی یکم توضیح میدی از خوابات

من خیلی کم پیش میاد خوب ببینم😕😕تازه اونم احتمالش کنه یادم بمونه😞

من اکثرا یادمن و جلو چشام مرور میشن ولی نمیتونم بیانشون کنم یه مدت شروع کردم به نوشتنشون  منم بعضی وقتا خواب نمیبینم حتی شده یه ما نبینم 

من شنیدم طلسمی هست که اینذه رو میبینی یه خانم گفت بهم میفروشه ولی باورنکردم واقعی باشه

من ب طلسم معتقد نیستم راستش؛پولتو نده پای اینچیزا گلم

اینی ک بچه ها گفتن رو امتحان کن؛انشالله میبینیم

من تا قبل ازدواجم میدیدم حتی خونه شوهرمو دیدم تو خواب بعد از ازدواج دیکه هیچ خواب  نمیبینم اگه ...

اصل کاری رو دیدی دیگه😄😄😄

اگ حوصلشو داشتی یکم توضیح میدی از خوابات

درمورد چیشون توضیح بدم ؟

مثلا الان خوابی که دوست دارم بگم اینکه من چن سال پشت کنکوری بودم یه سال فوق العاده بود ترازام و همه فک میکردن قبول میشم اما خودم یه  خواب دیده بودم که دارم با چن تا دختر حرف میزنم و دختری که روبرم نشسته مانتوش ابیه 

سال بعد باز پشت کنکور بودم همون دختر برای اولین بار با همون حالت و لباس دیدم درحالی که اصن فک نمیکردم پشت بمونم 

خیلی خوابا دیدم که اتفاق افتادن و خیلیم ن شاید برا ایندن