2777
2789
عنوان

بیایید چالش و سرگرمی😉😉

334 بازدید | 32 پست

تا حالا شده  گندی بزنید  که نتونستی جمعش کنی و مجبور شدی گردن کسی دیگه بندازین؟؟

برامون بگو چیکار کردی  و کیو مجرم کردی ؟؟

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭

آره کلید گاو صندوق مامانمینا رو شکوندم اصلا گردن نگرفتم 

تا وقتی کلید ساز اومد و درستش کرد بعدش گفتم من بودم 😁

البته بعدش گفتن میدونستیم کار خودت بوده😑😒

خدایا شکرت 🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالاگ و زوها میان😂

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
گند زیاد زدم ولی الان یادم نیس زیاد😂

فک کن

ی بار با سنگ زدم کله داداشم رو شکوندم بعد با هم انداختیم گردن دختر عموم الهی قربون داداشم بشم ترسید مامان عزیزم کله منم بشکونه انداخت گردن اون بیچاره 

😐میگف تا ابد باهاتم...خدا بیامرز این اواخر زیاد زر میزد😐
ی بار با سنگ زدم کله داداشم رو شکوندم بعد با هم انداختیم گردن دختر عموم الهی قربون داداشم بشم ترسید ...

مامانت چکار کرد

گوشیمو شکستم انداختم گردن پسرم

باز خوبه بچه داشتی😂

من استااااد گند کاریممممم. اصلا هم گردن نمیگیرم همیشه میندازم تقصیر دوستم😂😂😂

تعریف کن رفیق ناباب😂