پرنسسh مدیر عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 2054 عنوان توی وات ساپ | مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 18 پست گروه و نمیدونم کانالی چیزی هست که اخبار و اینا رو بگه. شوهر من یک سره آنلاینه. یعنی بی وقفه آنلاینه. شک دارم بهش 1398/12/05 | 19:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسسh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 2054 ن اینجوری نمیشه دیگه اگه یسر آنلاین باشه اون گزینش فعاله اگه بینش آخرین بازدید بزنه ن دیگه غصه نخو ... آخرین بازدیدش رو برداشتع. فقط وقتی آنلاینه نشونش میده. ک اینم یک سره آنلاینه
چاقولاغر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 2030 آخرین بازدیدش رو برداشتع. فقط وقتی آنلاینه نشونش میده. ک اینم یک سره آنلاینه آها پس همونهجیبی واتساپ داره احتمالا. و گزینه آنلاینشو فعال کرده ک همیشه میزنه آنلاین گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود، گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود 💜
پرنسسh مدیر استارتر عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 2054 آها پس همونه جیبی واتساپ داره احتمالا. و گزینه آنلاینشو فعال کرده ک همیشه میزنه آنلاین منم همین بیزینس واتساپو نصب کردم. ببینم شوهرم وضعیتشو برداشته. بازدیدشم برداشته. فقط وقتی آنلاینه میزنه آنلاین. اکثرا آنلاینه. شاید یه ربع بره. آخرین بازدیدش رو نشون نمیدع. این گزینه کجاشه؟