2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورژن جدید وات میشه همه اعضا رو محدود کرد و فقط ادمین میتونه چت کنه و تقریبا مث کانال میشه 

حالا همسر شما رو نمیدونم شاید ایشونم ادمین باشه یا گروهی چیزی عضو باشه

🤗Always be happy
اخه اینهمه وقت؟ یه ساعت و دوساعت نیس. بی وقفه

خوب ممکن توی چن تا گروه باشه ولی خدایی اگه کسی خاصی هم بود مگه بیکاره که 24 ساعته چت کنه باهاش

شما هم اگه زیاد نگرانی خوب توی گوشیش نگاه کن ببین توی گروهی چیزی هست یا نه

هر رنگی که میخواهی باش حتی سیاه               ولی یک رنگ باش
اینجا نیس. قهریم

خوب بالاخره باید شوهرت را بشناسی مگه تا حالا خطایی ازش دیدی یا قبلا که پیش هم بودید زیاد سرش توی گوشی بود یا فقط الان

هر رنگی که میخواهی باش حتی سیاه               ولی یک رنگ باش
یعنی چی؟ متوجه نشدم

ی گزینه هست ک آنلاینت همیشه روشن باشه یا با دیدت اصلا مشخص نشه. احتمالا شوهرت آنلاینشو روشن گذاشته وقتی خوابه نگاه کن با گوشیت ببین میزنه آنلاین یا ن

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود ک نمی‌شود ک نمی‌شود 💜

ی گزینه هست ک آنلاینت همیشه روشن باشه یا با دیدت اصلا مشخص نشه. احتمالا شوهرت آنلاینشو روشن گذاشته و ...

این  گزینه کجاست چرا من ندارم؟ پیشم نیس باهم قهریم. ببین مثلا شاید یه ربع بره اما باز میاد. این گزینه چجوریع

این  گزینه کجاست چرا من ندارم؟ پیشم نیس باهم قهریم. ببین مثلا شاید یه ربع بره اما باز میاد. این ...

ن اینجوری نمیشه دیگه اگه یسر آنلاین باشه اون گزینش فعاله

اگه بینش آخرین بازدید بزنه ن دیگه

غصه نخور گلم خدابزرگه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می‌شود، گاهی نمی‌شود ک نمی‌شود ک نمی‌شود 💜