2777
2789

واقعا چرا،

من نمیدونستم که تاپیک اینکه گرایش جنسی،مردا به چیزی باشه،ممنوعه

خب تاپیک رو حذف میکرد

منو چرا معلق کرد که الان اینجوری

انقده غصه دارم

یکی بیاد جواب،منو بده

و اینکه چه کنم بتونم از گوگل بیام.اصلا گزینه ثبت نام رو میزنم ارور میده

نی نی یااااااار بیا

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋

@نی_نی_یار_3

@نی_نی_یار_5  

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر یه کاربری غصه داری؟ 

من وقتی میبینم ترکیدم غش میکنم از خنده 

نمیدونم چرا😐

من خودمم نمیدونم چرا قط شدم نی نی یار پاسخگو باش من دختر بی ازاریم گناه دارم 😕 وقتی پست میذارم میام از اول میخونم میگم این خانومه چقدر مثل من حرف زده😕 بعد نگا به اسمش میکنم میبینم عه اینکه خودمم😐 هنوز با کاربری جدیدم اشنا نیستم😕
@نی_نی_یار_5     برش گردون😬

مگه میشه برگشت؟😭😭😭😭😭😭من کلی دوست داشتم

بخدا نمیدونستم چنین تاپیکی ممنوعه

کاش اخطاری چیزی میداد

یا تاپیک رو حذف میکردش خب😭

*این کاربری رو زیاد جدی نگیرید...                                          چون قبلا یه نفر بود، اما الان حدود هفت هشت نفره.             که یک کدومشونم خودش نیست🦋
به خاطر یه کاربری غصه داری؟  من وقتی میبینم ترکیدم غش میکنم از خنده  نمیدونم چرا😐

دیگه به مرحله پوچی رسیدی هیچی برات مهم نیست😁فارغ و اسوده از دنیا شدی😄

اونایی که چشم دیدن منو ندارن آب هویج بخورن😉✌
بعدش چه جوری میای؟ مگه چن تا شماره داری؟

بعدش دوستام زحمت میکشن میان به نی نی یار التماس میکنن و اینگونه من بر میگردم به اغوش سایت

من خودمم نمیدونم چرا قط شدم نی نی یار پاسخگو باش من دختر بی ازاریم گناه دارم 😕 وقتی پست میذارم میام از اول میخونم میگم این خانومه چقدر مثل من حرف زده😕 بعد نگا به اسمش میکنم میبینم عه اینکه خودمم😐 هنوز با کاربری جدیدم اشنا نیستم😕
به خاطر یه کاربری غصه داری؟  من وقتی میبینم ترکیدم غش میکنم از خنده  نمیدونم چرا😐

اخه من خیلی تنهام،نی نی سایت شده سرگرمی منو 

و بچه های نی نی سایت شدن دوستام😑🤧😔

ا تو چرا ترکیدی؟ تو ک سالم بودی و عکس لباس شوهرتو گذاشته بودی

نه با این کاربریم اومدم اونم هس هنوز😂😂 به خدا سالمم هنوز😂😂

دیگه به مرحله پوچی رسیدی هیچی برات مهم نیست😁فارغ و اسوده از دنیا شدی😄

اره😂😂😂