2777
2789
خیلی خوبه کاش میشد ماهم اینجوری باشیم .من توی زندگی کردن و اهمیت ندادن به حرف دیگران کم نمیذارم برای ...

مثال میزنی چه مدلی هستی من فکرمیکنم زیادی دیکران توزندکیم مهمن میترسم دیربفهمم  چطوری بایدزندکی میکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر این شبیه هنر پیشه معروف آمریکاییه!

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

من دوسش دارم!

پيمانم دوس داشتم!

شوهر جديدشو دوس ندارم !البته قرارم نيست دوس داشته باشم😂

عكسشم حس خوبي بهم داد

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
من همیشه دوست دارم توی سن اونهام بودم راحت باشم چرا عکس نگیرم؟چرا با همسرم عکس متفاوت تر از قبل نگیر ...

بگیر عاشق باش همسرت رو دوست داشته باش و حتما بهش بگو چون نگی کم رنگ میشه اما علنی نه حتما حریم بزار برای خودت و همسرت به بقیه اجازه ورود به حریم تون رو نده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

این همه بازیگر عکس میذارن با همسراشون چرا کلید کردین رو این بنده خدا نمیدونم چیش آزارتون میده؟ خوشبختیش؟ یا خوشحالیش؟

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

چقدر به اينا گير داديد جاريتون خواهرشوهرتون يا زنداداشتون نيستا

ايشالا هميشه خوش بخت باشن 

واسه بقيه خوشبختي بخوابيد تا سراغتون بياد

ماشالا همه مانكن و زيبا و جذابن و لاكچري اين بدبخت فقط داغونه

تا وقتی طلاق نگرفته بود مثل خرس می خورد الان همه این خودنمایی هاش برای به رخ شوهر سابق کشیدنه چه خ ...

تو زنی؟!!!!!! چه زن کثیفی هستی!!!! سر تا پا عقده و تنفر! چی میگی اصلا؟! چقدر توهین کردی به این بنده خدا، مگه سر سفره تو نشسته که اینقدر دلت پره بیچاره اون دختری که زیر دست تو قراره بزرگ بشه 😒چقدر اظهار نظر و قضاوت کردی در مورد زندگی بهاره رهنما! چقدر غیبت و تهمت! تو فاجعه ای فاجعههههه

طبق افشاگریی که شد جالبه بگم این دوتا اصلا باهم زندگی نمیکنن. خونه هاشون جداست.نشون ب اون نشون که تا ...

کاش اینقدر که پیگیر زندگی مردم بودی و به عنوان اکتشاف بزرگ ازش یاد میکردی دنبال تحصیل و خوندن چهار تا کتاب و تحقیقات علمی بودی تا بلکه ذره ای به فرهنگ و شعورت اضافه بشه و بفهمی فرق ارزش و ضد ارزش چیه کاری که تو با افتخار انجامش میدی ارزش نیست بلکه ضد ارزشهای انسانیه ادم بیکار و آسمون جل