2777
2789

چقدر ملت ما درگیر بقیه ان 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بماچه.مگه فوضولیم؟دیگه انقدر هی کارای اینو غیر خودش بقیه هم نشون میدن حالم داره به هم میخوره.این خانوم داره براشوهرش دلبری میکنه.دوست داره شوهر خودشه.مقلبقیه هم عکس میزاره 

لطفا خوشبختی خود را فریاد نزنید ... شاید هم فقط فریاد میزنید ؟!

فونت و چجوری درشت کردی ??

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

طبق افشاگریی که شد جالبه بگم این دوتا اصلا باهم زندگی نمیکنن. خونه هاشون جداست.نشون ب اون نشون که تازگیا یه دزدی شده بود از خونه رهنما اولین کسی ک ب پلیس معرفیش کرد و شک داشت بهش همین دیلاق بود. فقط بخاطر پول باهاشه و رفتو امد دارن ب خونه هم ولی با هم زندگی نمیکنن.