سلام من برا پس فردا مهمون دارم میخام ژله درس کنم چیکار کنم سالم از قالب در بیاد همه ژله هام خرد و خراب میشه یجا خوندم نوشته بود شکر بپاشین کف قالب و نیم ساعت بذارین یخچال کسی اینکارو کرده؟
آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
قالبتوچرب کن بزار نیم ساعت توفریزر....ژلتوبه روش بن ماری درست کن یه قاشق چایخوریم پودرژلاتین بریز سفت بشه....یه روز بزارش تویخچال کامل خودشوبگیره...اول به انگشتت کناره هاشوازقالب جداکن بعد ۵ثانیه بزارتوآبجوش وبرگردون
من قالبو چرب میکنم چند دقیقه میزارم تو فریزر موقع در آوردنم کناره های ژله رو با انگشت جدا میکنم چند تا ضربه بهش بزنی راحت در میاد ولی ژله ات نباید خیلی آبکی باشه
ژله رو با یکم خامه یا بستنی وانیلی مخلوط کن وقتی که هنوز مایع هست و نبسته
هم خوشگل تر میشه(دو رنگ میشه)
هم خوشمزه میشه
هم به خاطر چربیِ خامه یا بستنی راحت درمیاد
قالب سیلیکونی استفاده کن
بعد ازین که ژله بست آروم آروم اول دورِ قالب رو آزاد کن
موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که میشنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم." به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو میفهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه! خوشش آمده بود،پلهها را میرفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!" من هم لبخند میزدم و میگفتم:"یادم هست!یادم هست!"....... 🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید.... 🌹شهادت اتفاقی نیست🌹
روغن مایع بزن ب دستمال کاغذی بکش همه جای ظرفت بزارش فریزر نیم ساعت ژله تو ک هم زدی بزار ی خورده سرد شه اب سذد اصلا نریز فقط دولیوان اب جوش و اینک وقتی بست ژلت دورشو اول با چاقو از ظرفت جدا کن بعد برش گر ون راحت و کامل درمیاد
داخل ژله فقط آبجوش بریز اونم یک و نیم لیوان . قالب رو چرب کن بزار فریزر بعد ژله بریز. و در آخر برای اطمینان بزار توی آبجوش تا ۶ بشمار و برگردون . ژله هم زیاد بمونه یخچال خودشو قشنگ بگیره راحت در میاد