2777
2789
عنوان

باید چاق شم....

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما ۱۱ کیل‌و تفات داری با قدت من من که ۱۴ کیلو دارم چی به نظر خودم نرمالم چاق چی میخای بشی

چند کیلو؟

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  
مرسی عزیزم پیشنهاد خوبی بود برنامه خاصی میشناسی؟

خواهش عزیزم ❤برنامه مانکن خیلی خوبه میزان کالری همه ی غذا ها رو نوشته داخلش

وقتی خواستین به کسی محبت کنین اول رو یه ذره از پوستش امتحان کنین حساسیت نداشته باشه👌👌

سلام دوست عزیز

برای تغییر وزن چند فاکتور نیازه

۱- تغییر عادت خوردن غذا

۲- تغییر عادت ورزش

۳- تغییر عادت ورودی های مغز

۴- تغیر عادت خروجی های کلامی

شما وقتی که رژیم میخواهید بگیرد باید رژیم سلامتی بگیرد و بگوید من برای سلامتیم عادتهای غذا خوردنم را عوض میکنم

باید ورزش کنید چون ورزش برای سلامتی عالی است پس ورزش میکنم تا سالم باشم

باید ورودی های ذهنتون رو کنترل کنید دیگه نگید لاغرم وزنم تکون نمی خوره ژن لاغری دارم از وقتی یادمه همین بودم و…

بجاش بگید من این مقدار وزن دارم وقتی که جلوی اینه میروید خودتان را با وزن ایده ال و اندام ایده عال ببینید دنبال افرادی که با وزن ایده ال شما هستند برید و عکسهای اون افراد رو در همه جا بزنید

از اهرم رنج و لذت استفاده کنید سعی کنید هر چیزی که مانع چاق شدن شماست برایتان زنج اور و عذاب اور باشه و برعکس هر چیزی که باعث بالا رفتن وزن شماست برایتان لذت اور و بهترین باشه

تجسم کنید و بنویسید که به وزنی که میخواهید رسیدین و اون حس عالی رو در خودتون نفوذ بدین و همیشه داشته باشیدش

هر چقدر بیشتر به هدفتون توجه کنید زودتر به نتیجه میرسید

باورهایتان را نیز باید تغییر دهید و هر لقمه که میخورد جذب شدنش رو احساس کنید

در ضمن باید روند تکامل رو هم طی کنید پس عجله نکنید و صبرتونو از دست ندیدن و شک نکنید که میتونید

سلام دوست خوبم ببینید در دوربرتون حتما افرادی رو میبینید که لاغر هستند و صبح تا شب همه چی هم میخورند اصلا موقع غذا تا میتونن میخورن  و میگن میخوایم بخوریم تا چاق بشیم ولی همیشه لاغرن ؟ بعضی از افراد رو هم دیدید که خیلی چیزی نمیخورن همیشه چاق هستند و میموند؟ حتی اگه مثلا رژیم بگیرند یا هر چیز دیگه جالب اینجاست که وقتی از شون درمورد چاقی سوال میگیری اون لاغرا که خیلی غذا میخورن میگن من همیشه لاغزم هر چی بخورم چاقم نمیشم همیشه یه پوست استخونم و … برای همینم خیال میکنن فقط باید بیشتر بخورن تا چاق تر بشن و افراد چاق هم میگن ما یه لیوان اب هم بخوریم چاق میشم تا اینجا فهمیدیم که افراد حرف هاشون باهم فرق داشت و میرسیم به موضوع باور ها و این که چگونه در بدن باعث چاقی یا لاغری میشن
اول این رو بدونید که شما یک ضمیر خوداگاه دارید که اگاهی دارید ازش کلا و همین که مثلا شما تصمیم میگیرید حرف بزنید یا راه برید و … مربوط به ضمیر خوداگاه تون میشه کار های اگاهانه مربوط به ذهن و از طرفی هم یک سیستم هوشمند قدرتمند داریم که مثل یک هارد میمونه و همه ی باور های شمارو ذخیره میکنه که بهش میگن ضمیر ناخود اگاه جالب اینجاست که ضمیر ناخود اگاه شما تمام اطلاعات فیزیکی زیستی مقدار مواد بدن تون و هر چیزی رو که لازمه در اختیار داره و طبق باور هاتون همه چی رو هدایت میکنه وقتی باور شما اینه که من هر چی میخورم لاغر میمونم یه دیس هم برنج که بخورید با چیزای دیگه درسته چربی زیادی رو جذب میکنید اما تا اخر شب این ضمیر ناخوداگاه فقط یه باور داره که اغا من هر چی بخورم لاغرم این ضمیر ناخوداگاه تا شب یا فردا یکاری میکنه که این چربی ها از بین بره یا از  طریق عرق کردن یا از طریق دفع یا و در اخر باعث میشه که همه ی اون چربیا بسوزه و شما لاغر بشید و اون افرادیم که میگن ما فقط یه لیوان اب میخوریم چاق میشیم و در واقع همیشه هم کم میخورند که لاغر بشند ولی چاقند همیشه همینطوره هر چیزی رو که میخورند بدن شون ذخیره میکنه ذخیره میکنه  و در نهایت باعث میشن که چاق بمونن شما برای چاق شدن یا به اندام دلحواه تون رسیدن یک تصویر از بدنی که میخواید داشته باشید و یا تصور کنید اون بدن رو میتونید عکس اون بدن رو به دیوار اتاق تون بچسپونید و همیشه ببینیدش این باعث میشه این تصویر در ضمیر ناخوداگاه تون هک بشه میتونید با فتو شاپ عکس سر خود را بر روی اون بدن هم بزارید و همینطور مثلا میتونید همیشه این باور رو داشته باشید که خوش اندام هستید و اندام دل خواه تون رو دارید این امر باعث میشه هر چی بخورید در نهایت ضمیر ناخوداگاه شما هر چقدر مواد لازمه از قبیل پروتین چربی و هر چیزی رو که هستش داشته باشه و اون رو بطور صحیح در قسمت های مورد نیاز بدن تون پخش کنه که به اون اندام دل خواه تون برسید
براتون ارزوی موفقیت عشق شادی وسلامتی رو دارم