2777
2789
عنوان

باید چاق شم....

341 بازدید | 26 پست

بچه ها من باید چاق بشم

این تاپیکو میزنم و میام گزارشامو اینجا میذارم

قد167 مزن 56

دیگه خسته شدم هرجور شده حتی با کورتونم من باید چاق شم.......

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  

چند کیلوویی منم باید چاق بشم 

وزن شروع 43 وزن فعلی 52وزن هدف60 هدف دوم63   من میتونم چون انگیزم تویی دلبرجان😍😍                                                                 درخواست دوستیو قبول نمیکنم چون حس میکنم خیانته😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۶۸م وزن هدفم ۵۷عه😂😂😂

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

فرنی بخور خیلی تاثیر داره کالری شمار نصب کن ببین روزی چن کالری باید بخوری من وقتی باشگاه میرفتم به زور روزی ۳۰۰۰کالری میخوردم هر سه روز نیم کیلو اضافه میشد وزنم اما انجام ندادم وزنم برگشت کالری متعادل انتخاب کن تا دایمی بتونی

وقتی خواستین به کسی محبت کنین اول رو یه ذره از پوستش امتحان کنین حساسیت نداشته باشه👌👌

شما ۱۱ کیل‌و تفات داری با قدت من من که ۱۴ کیلو دارم چی به نظر خودم نرمالم چاق چی میخای بشی

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
فرنی بخور خیلی تاثیر داره کالری شمار نصب کن ببین روزی چن کالری باید بخوری من وقتی باشگاه میرفتم به ز ...

مرسی عزیزم پیشنهاد خوبی بود

برنامه خاصی میشناسی؟

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.