2777
2789

دخترم۲سالشه

دیشب مادربزرگش اومد سر بزنه،تو یه پلاستیک چنتا اسباب بازی شکسته و خراب اورده میگه عمش داده گفته بده بازی کنه(واقعا کهنه و شکسته سر و ته عروسک شکسته اصن هر کدوم از یه چی بود انگار از کنار کوچه اورده باشی،عروسک پاش شکسته حرکت نمیکنه..)

منم شب خواب دخترم ک میچرخه میرقصه اوردم گفتم خودش داره

حالا میخوام تا روز دوشنبه ک نوبت مشاوره دارم صبر کنم بپرسم بهشون چی بگم،بعد زنگشون بزنم

من بودم به روی خودم هم نمی آوردم 

بعد اگر یکجایی اونها عنوان میکردند، میگفتم علاقه به آسانی بازی های آسیب دیده نداره 

و با یک لبخند کار رو تمام میکردم 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم به روی خودم هم نمی آوردم بعد اگر یکجایی اونها عنوان میکردند، میگفتم علاقه به آسانی بازی های ...

نه باید مستقیم بگم چون اونا گوشه کنایه متوجه نمیشن،اصن گوش نمیدن

میخام مخصوص همین زنگ بزنم

نه باید مستقیم بگم چون اونا گوشه کنایه متوجه نمیشن،اصن گوش نمیدنمیخام مخصوص همین زنگ بزنم

حیف روانه نیست که بخوای آنقدر اذیت بشی 

هرکس اندازه شعورش رفتار می‌کنه 

وا. سنشون بالاست؟. اگر واقعا ادم مدرن و داناییه قطعا برای تیکه انداختن اینکارو کرده

تیکه به پسرش انداخته!!!جوونه،خودش و دختراش جوون هستن

اتفاقا نظرم بگم به من که بی احترامی نشده،اول به پسرتون بعدم نوتون بی احترامی کردین

ولی خب میخام بازم‌صبر کنم از مشاورم بپرسم

اما دوس داشتم نظر شماهام بدونم

مستقیم بگو اینا خرابن من دوست ندارم بچم با اینجور چیزا بازی کنه و خودش اسباب بازی سالم داره 

الان ک گذشت دفه بعد رک باش 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
مستقیم بگو اینا خرابن من دوست ندارم بچم با اینجور چیزا بازی کنه و خودش اسباب بازی سالم داره الان ک گ ...

دیشب چیزی نگفتم

گفتم اینا خراب و شکسته هست،رفتم اسباب باز دخترم اوردم گفتم خودش یه نو و قشنگش داره

خیلی حرصی ام نمیدونم شایدم خیلی دارم تاسف میخورم از این خونواده

بی خیال تروخدااااا 

من جان باشم به آهنگ میذارم به رقص دو نفره با دخترم میرم 

یه غذای جدیدم درست میکنم 

یه آرایشم میکنم  

اصلا حتی به همسرت هم نگو 

خیلی چیزها لزومی به واکنش ما نداره 

با یه لبخند رد شو‌و برو 

دیشب چیزی نگفتمگفتم اینا خراب و شکسته هست،رفتم اسباب باز دخترم اوردم گفتم خودش یه نو و قشنگش داره

دفه دیگ نیاز ب اوردن نیست ک بگی داره 

فقط بگو بدین نوه های دیگ یا بچه های خود اون خانم بچه من دست دو نمیخاد ممنون

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه