2777
2789
عنوان

بچه ها این طرز فکر کاملا اشتباهه

226 بازدید | 15 پست

میگن کسی که مریضه باید ماسک بزنه آخه مگه شما میدونید کی مریضه کی ناقله؟

واسه همین تو چین دستور دادن کسی بدون ماسک نباید باشه چون نمیدونن کی مریضه اگه کسی که مریضه ماسک نزده باشه و شما زده باشین بیش از 30 درصد احتمال داره مریض بشید ولی اگه کسی که مریض باشه ماسک بزنه احتمالش بسیار ضعیفه که مریض بشیم البته کسی که مریض و ناقله نمیدونه مریضه ولی ماسک و میزنه رو حساب اینکه مریض نشه پس اگه ماسک نداریم از خونه بیرون نریم خواهشا و به نزدیکانمون بگیم همه ماسک بزنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دکتر تو تلویزیون بهش گفتن کمبود ماسک هست یا خیلی گرون میدن برگشته میگه ماسک تاثیری تو انتقال ویروس نداره یکی نیست بگه پس چرا اون همه ماسک هدیه  میدادید ملت چین!!!!!!!!

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
بدون ماسک بیرون نرن  اون بیشعورایی که احتکار کردن انشالله اول دامن خودشون و بگیره

خیلی ها مجبورن چکار کنن دلم برای مردم خیلی میسوزه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگه بدونن با رفتنشون امکان مرگ و درد هست نمیرن

شکم گرسنه اجاره و هزارتا داستان دیگه دارن مگه میشه یک روز دوروز نیست 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

راست میگی 😭

من خودم یکی از بی انصاف ترین صاحب خونه های ایران رودارم حتی یک روز هم نباید دیر بشه