2777
2789
عنوان

سونوگرافي در بارداري

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 27 پست
تو هفته هشتم اما هنوز میترسم برم باز قلبشو نشنون گذاشتم یکی دو هفته دیگه برم که خیالم راحت شه  ...

هفته هشت رو از روز اول آخرین پریودیت حساب میکنی؟ منم همینطورم. شنبه میخوام برم سونو

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  
هفته هشت رو از روز اول آخرین پریودیت حساب میکنی؟ منم همینطورم. شنبه میخوام برم سونو

آره الان دقیق 7 هفته و سه روزم

منم احتمالا این شنبه برم

5 هفته و 6 روز رفتم هیچی دیده نشد

گفتن لقاح دیر بوده

بازم میترسم برم قلبشو نشنون

بسم الله الرحمن الرحیم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ/  مادری دارم لطیفتر از برگ گل🌹، مهربونتر از بارون🌧️، خوبتر از هرچه خوبی تو دنیاست.... 😇تویی که امضامو باز میکنی............. میشه برای سلامتی  هرچه سریعتر مادرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️  هروقت فرستادی بگو تا منم برای رسیدن به حاجتت صلوات بفرستم💓/ دنیای من بچه هامن 👧👶 خدایا برام حفظشون کن 🙏🥰🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره الان دقیق 7 هفته و سه روزم منم احتمالا این شنبه برم 5 هفته و 6 روز رفتم هیچی دیده نشد گفتن لق ...

خب با حساب کردن خودت رفتی. خیلی زود رفته بودی. من حساب میکنم امروز ۸ هفته شدم. ولی بخاطر اینکه میدونم لقاحم دیر بوده شنبه میرم

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  
خب با حساب کردن خودت رفتی. خیلی زود رفته بودی. من حساب میکنم امروز ۸ هفته شدم. ولی بخاطر اینکه میدون ...

پس تیکرت چرا از من عقب تره؟ 

بسم الله الرحمن الرحیم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ/  مادری دارم لطیفتر از برگ گل🌹، مهربونتر از بارون🌧️، خوبتر از هرچه خوبی تو دنیاست.... 😇تویی که امضامو باز میکنی............. میشه برای سلامتی  هرچه سریعتر مادرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️  هروقت فرستادی بگو تا منم برای رسیدن به حاجتت صلوات بفرستم💓/ دنیای من بچه هامن 👧👶 خدایا برام حفظشون کن 🙏🥰🤗
انشالله ميري صداي قلبشم ميشنوي عزيزم

ممنون گلم

انشاالله شماهم بسلامتی نینیتو بغل میگیری

پس تیکرت چرا از من عقب تره؟ 

تیکرم دقیق نیست. همینطوری یه تاریخ زایمان زدم. حالا رفتم سونو درستش میکنم

تیکرم دقیق نیست. همینطوری یه تاریخ زایمان زدم. حالا رفتم سونو درستش میکنم

از روی آخرین پریودت بزن دیگه

شما هم قبلا سقط داشتيد؟الان چند هفته هستين؟

اره دوتا 

الان ۱۲هفتم تموم شد امروز

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸