2777
2789

قشنگ میشه دندون؟من دوتا دندون جلوییم زرده.خندیدنی خیلی نما داره و زشت هست.برم بلیچینگ کنم خوبه؟

همسرم و پسرم عااااشقتوووونم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من داخل منزلش انجام دادم خوب بود البته دندون های خودم مرتب بود فقط میخواستم از زردی در بیاد البته خیلی زرد هم نبود ها

چایی قهوه هرچیزی که رنگ داره چند وقت نخوردم مثل لمینت سفید سفید نمیشه ولی خوبه 

خانمی میشه ی کم اطلاعات بدی.قشنگ شده دندونات؟کی انجام دادی

من یک ماه پیش انجام دادم ، اولش خیلی سفید شده بود دندونام ، ولی به مرور سفیدیش کم شد و الان احساس میکنم که کاملا برگشته به همون رنگ قبلی ، ضمن اینکه به نظرم اصلا به درد کشیدنش نمی‌ارزه ، من که دیگه بلیچ نمیکنم 

با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح ، صبح دولت بدمد ، شادی ما پشت در است 
هزینش چقد شد؟عوارض اینا نداره؟درد چی؟

راستش من چون پزشکم آشنا بود هزینه‌‌ی واقعیشو نمیدونم چقدر میشه ، عوارضش اینه که به سرما و گرما دندونات حساس میشه ، درد که وحشتناک درد داره ، بعد از بلیچینگ تا دو روز دهن آدم سرویس میشه از درد 

راستش من چون پزشکم آشنا بود هزینه‌‌ی واقعیشو نمیدونم چقدر میشه ، عوارضش اینه که به سرما و گرما دندون ...

وای چ بد😟😕نمیدونستم انقد سخته.مهم تر اینکه قابل برگشته ب درد نمیخوره پس

وای چ بد😟😕نمیدونستم انقد سخته.مهم تر اینکه قابل برگشته ب درد نمیخوره پس

اوهوم ، من اگه میدونستم درد داره که اصلا نمیرفتم ، نمیدونستم موقته و دوباره برمیگرده 😒

اوهوم ، من اگه میدونستم درد داره که اصلا نمیرفتم ، نمیدونستم موقته و دوباره برمیگرده 😒

خانمی خیلی ممنون از راهنماییت.ممنون ک جوابمو دادی عزیزم.موفق باشی😘