2777
2789
من بار دومم هست ولی میدونم 5 روزه علائم نشون نمیده حداقل 2هفته تا ظهور علائم زمان نیاز داری، اون میت ...

نه نمیترسم ول کن قسمت باشه زنده میمونیم 

بیسنم ازمایش قبل بارداری رفتی

من بچع پسر میخام

نه نمیترسم ول کن قسمت باشه زنده میمونیم  بیسنم ازمایش قبل بارداری رفتی من بچع پسر میخام

آره همه ی آزمایش‌ها رو رفتم دکتر گفت اوکی هست، منم پسر میخوام، چند سالته

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بیست و ته سالمه  دکتر ب من گف روز پنجم پریودیت بیا سونو واژن اون چیه میدونی تو

نه والا ،ب من چیزی نگفت

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

من امشب دکتربودم سه نفر باتوهم به کرون ا ویزیت شدن دکتربیجاره داد میزد نگرفتیییی فقط توهم داری

😂😂😂😂😂همه توهم دارن منم دیروز داشتم ولی مامانم نذاشت برم دکتر