2777
2789

دوستان لطفا هرکسی حتی شده علائم خیلی کمی هم داره با درمانگاه نزدیک خونش تماس بگیره و اطلاع بده خواهش میکنم نذارید شیوع پیدا کنه اولین کسانی که درگیرش میشن خانوادتون هستن

ژ ژ آ🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انگار چیزی تو گلومه که هرچی قورت میدم نمیره پایین...بعد با نور گوشی دیدم که متورم شده...نکنه گرفت ...

منم یه هفته پیش اینطوربودم یه چیزسفت توگلوم بود الانم سرفه میکنم

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

بچه ها گلوم میسوزه.نکنه منم آلوده شدم😦

یعنی به گوجه حساسیت دارم پریشب همراه شام گوجه خوردم.صبحش که بیدارشدم عطسه و خارش گلو و آبریزش بینی داشتم.دیشب یه کپسول ویتا کلد خوردم صبح حالت تهوع هم داشتم.الان گلوم هم میخاره  هم میسوزه تک و توک هم سرف میکنم.از گوجه هست یا آلوده شدم؟😦

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
بچه ها گلوم میسوزه.نکنه منم آلوده شدم😦 یعنی به گوجه حساسیت دارم پریشب همراه شام گوجه خوردم.صبحش که ...

گوجه

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
منم یه هفته پیش اینطوربودم یه چیزسفت توگلوم بود الانم سرفه میکنم

نه سفت نیس نمیدونم چطوری بگم انگار چیزی ب گلوم چسبیده بعد ک ت  اینه دیدم متوجه شدم که یه قسمت از گلوم باد کرده این حسو بهم میده

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین
در حال اقدامم 🙄🙄میگم نکنه من و بچم کرونایی شیم

منم در حال اقدامم و میترسم

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

چند وقته من بار اولمه اقدام کردم🙄پنج روز بعد اقداممه زیر شکمم نیر میکشه بد جور درد دارم یعنی باردار ...

من بار دومم هست ولی میدونم 5 روزه علائم نشون نمیده حداقل 2هفته تا ظهور علائم زمان نیاز داری، اون میتونه از نفخ یا سردی یا استرس هم باشه. 

تو نمیترسی از کرون ا تو بارداری؟ من چرا اینقد میفکرم

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️