2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم چیپس فلفلسیاه میخورم و به ویروس..ک..فک میکنم و هر لحظه حس میکنم مرگم نزدیکه

مرگ دست خداست خواهر.... چیپست با فکرای بهتر بخور، مثلا مادر شوهرم چه بدجنس فلان روز فلان رفتار کرده... خدا خفش کنه ایشالا😂

راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او
فردا میخوام برم آزمایش وسونو استرس گرفتم که نکنه اونجا مریضی بگیرم از خودمم نمیترسما از بچه هام میتر ...

امروز ما رفتيم دكتر ريه گفت الان برو خانه تون تا زمان پايان كرونا بيرون نيا الان بري ازمايش تنفس  به جاي خوب شدن درگير بيماري ميشي پس خطرناك دكتر اينطور بهم گفت پس اگر امكان داره نرو

فردا میخوام برم آزمایش وسونو استرس گرفتم که نکنه اونجا مریضی بگیرم از خودمم نمیترسما از بچه هام میتر ...

نه نترس

فقط زود دستت بشور، اونجا هم اگر دسشویی داشت برو بشور، خدا بزرگه ما پیشگیری میکنیم بقیش دست خداس

من چون دلم گرفته😔😢

دوستان میشه برای اینکه ب حاجت دلم برسم برام ی صلوات بفرستین؟ ممنونم🙏😍                                                امیدوارم هرکی امضامو خوند ب حاجت دلش برسه❤🤗
تبریز اومده عصر.

عه خبر نداشتم.... حق داری پس، منم روزی که زلزله میاد از ترس تا دو شب دیر خوابم میبره. خدا نگهدارتون باشه عزیزم ❤️