2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز ما رفتيم دكتر ريه گفت الان برو خانه تون تا زمان پايان كرونا بيرون نيا الان بري ازمايش تنفس &nb ...

اخه دکترم گفت فردا حتما باید برم خدا به هممون کمک کنه

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
شکلات تلخ داری؟؟ اگر داری بخور.... یکم حالت بهتر میکنه

دارم عزیزم

ممنون از راهنماییت🌹

دوستان میشه برای اینکه ب حاجت دلم برسم برام ی صلوات بفرستین؟ ممنونم🙏😍                                                امیدوارم هرکی امضامو خوند ب حاجت دلش برسه❤🤗
نه نترس فقط زود دستت بشور، اونجا هم اگر دسشویی داشت برو بشور، خدا بزرگه ما پیشگیری میکنیم بقیش دست ...

اره میگم دستکش هم بپوشم بعد بازم هی دستامو بشورم نمیدونم که انشالله این بیماری ریشه کن شه 

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
باردارم میخام برم پیش دکترم .بابام تحت نطردوتادکتره بایدببرمش قبل تعطیلات چکش کنه داروبده باز ...نگر ...

عزیزم اگر واجب برید، بعلاوه پیشگیری که میکنید توکل کن... خدا بزرگه، دعای ((قل لن یصیبنا)) سرچ کن میاد برات دعای بلندی نیس، بخونش هر روز، مخصوص زمانی که بیماری خاصی منتشر میشه 

راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او
دعوام شد با شوهر بی چشم ورو بی صفتم.دلم پره داغونم نمیتونم گریه کنم دخترم بیداره گریه میکنه اونم بام ...

چرا دعوات شد عزیزم؟ 

تو یک زنی... زنا خیلی قوین، میتونی خیلی زود حال خودت و خونت خوب کنی، فقط از راهش برو و از قدرتت استفاده کن 

مردا خیلی راحت میان تو دست

راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او

میخام نت خوابگاخو تموم کنم احه فردا میرم خونه نتم حیفه😂

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی