2777
2789
عنوان

با کدوم روش بهش بفهمونم

583 بازدید | 39 پست

دوستان من ۳ سال مادرشوهرم اذیتم کرد

از هر راهی که فکرکنبن حتی مسخره ترین چیزا مثل نصب کردن تلگرام هم باهاش برام دعوا درست میکرد(خودش وایبر لاین تلگرام اینستا ایمو واتساپ همه رو داره ۵۰ سالشه ولی نمیخواست من داشته باشم که جوانترم)

با بهونه ها و کارای بچگانه اذیتم کرده ولی به روش حرفه ای

حتی به دوستام تعریف میکنم میگن چه عفریته اس

الان نزدیک ۳ ساله... و ۵ ماه قطع رابطه ام بعد از جنگ آخری

میخوام بعد ۳ سال همه اون کارا و رفتارهاشو غیر مستقیم بهش بفهمونم که می فهمیدم به روت نمیاوردم حتی اگه یادش هم نیست یادش بیاد

میخوام بهش بگم دیگه شدم عین خووش اذیت کنه (دیگه اون کم سال ِ ۳ سال پیش نیستم که بشینم گریه کنم )مقابلش وایمیستم هم اینکه اذیتم کنه منم پسرش و خودشو اذیت میکنم

بگین با کدوم راه بهتره؟

تعداد رای : 10
نظرسنجی
نامه براش بنویسم گلایه ها و گوشزد هارو بگم بدم پستچی ببره خونشون
2
20%
عکسایی که عروسیم گرفتن به جزخودم آتش بزنم فیلمشوبقرستم واسش(فکره دوستم
2
20%
پیام یهش بدم که نمیشه حس میکنم توی پیام چون جواب میده غربتی ِ
6
60%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی عزیز دلم بی محلی اینکه تو فکر اینی ک بهش بفهمونی تورو عذاب میده ن اونو...فکرتو درگیر این مسایل نکن 

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝

پیام‌بده پر و پیمون بعدش بلاکش کن. 

ولی خب من جای شما باشم هیچ کدوم از اینکارارو نمیکنم، همون قطع رابطه واسش کافیه .

اگه روزی مجبور به ارتباط مجدد باشم آدم ساده ی سابق نمی مونم.

هیچ کدوم 

عکس اتیش بزنی😐😐😐😂😂 

برو اونُ اتیش بزن یدفه

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
پیام‌بده پر و پیمون بعدش بلاکش کن.  ولی خب من جای شما باشم هیچ کدوم از اینکارارو نمیکنم، همون ...

خودش توی پیام دادن و توهین کردت و بلاک کردن استاد ِ 

پیام میده فحش میده بعدم بلاک میکنخ

مگه فیلم هندیه!نامه بدی عکس بسوزونی!

خیلی شیک قطع رلبطه.تمام.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم