2777
2789
عنوان

با کدوم روش بهش بفهمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 39 پست
خوشم نمیاد اما حس کن ۳ ساله یکی هی اذیتت کرده الانم که قطع رابطه ام ۵ ماهه مطمئنم اصلا ناراحت نیست&n ...

بخدا همه از این چیزا دارن تا زمین و زمان بوده دعوا بین عروس و‌مادرشوهر و خواهر شوهر هم بوده بخوای اینکارا رو‌بکنی فقط عصاب خودتو خورد میکنی شوهرتو از خودت زده میکنی و باعث دلخوشی اونا میشی !!!حرص الکی هم نخور !!!من از یکی خوشم نمیاد اذیتش هم میکنم بعدش طرف ناراحت میشه دیگه سراغ من نمیاد من چرا باید از اینکه اون سراغم نمیاد ناراحت باشم ؟؟؟هان؟؟؟بیخیالی طی کن !!!هوای شوهرتم زیاد داشته باش

خواهی که جهان در کف اقبال تو‌باشد👑                                   خواهان کسی باش که خواهان تو‌باشد👩‍❤️‍👨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب قطع رابطه ادامه بده  حوصله داریا ولش کن دوباره جنگ درست نکن  محل سگ نده بهش از همه این ...

مشکل سره اینه این بشر اصلا با هیچی نمیترکه 

امروز پروف ایسنتاشو دیدم خیلی خوشحال نشسته یه جایی موهاشم رسخته بیرون خندیده عکس گذاشته بیو اینستاش هم یه قلب گذاشته بود یه طرف استیکر مرد سبیل دار یعنی شوهرش یه طرف یه جوان یعنی پسرش که شوهر من یاشه نوشته بود یه حس قشنگ در انتظارمه یعنی واقعا به هیچ جاش نیست بعد دوساعتم تغییر داد سریع این نوشته ها و استیکرا رو برداشت

بخدا همه از این چیزا دارن تا زمین و زمان بوده دعوا بین عروس و‌مادرشوهر و خواهر شوهر هم بوده بخوای ای ...

درسته ولی بعضی وقتا دلم میخواد سرش تلافی کنم آخه سنی نداشتم اذیتم میکرد گریه مو درمیاورد بالاسرم کلی چرت و پرت میگفت تا بیشتر گریه کنم اون موقع سنی نداشتم میترسیدم 

بنظرم اصلا کاری نکن. اگه قرار شد گله کنی رودررو گله کن. اصلا پیام و اینها نده. خیلی منطقی برخورد کن. ...

۳ ساله انقدر شوهرم نصیحت اش کرده آدم نمیشه مادرش 

پیام میده فحش میده راحت بعدم به هیچ جاش نیست

یه بار مامانم بهش گفت کلا یه عروس داری این یه دونه رو هم نمیتونی به خودت نگه داری 

مشکل سره اینه این بشر اصلا با هیچی نمیترکه  امروز پروف ایسنتاشو دیدم خیلی خوشحال نشسته یه ج ...

منم قبلا مث تو بودم اوووف پروفایل این چیزا...... برام مهم بود الان اصلاااا یه هفته یه هفته تو گوشیم نمیرم باید زمان بگذره تا بااینا کنار بیای اونم خسته میشه فقط اهمیت نره حرص الکی ام نخور من الان ب اونموقع خودم میخندم بخدا 

تازهههه من سه تا عقرب ب جونم بود و کلی اذیت با نقشه های شیطانی فقط بخدا توکل کن محل نده و تا میتوووووونی تا میتونیییی با شوهرت خوش باشو محبت کن هیچ دردی برا اون مث خوشحالی تو با پسرش نیس 

دیگه سکوت بهترین تو دهنیه براش .همین الانشم ناراحته نمیتونه تو زندگیت اسب بتازونه 

ولی من حس میکنم ناراحت نباشه چون اگه خونش میرقتیم عقد کرده بودیم یه ناهار بهمون میداد میگقت به خاطره تو ناهار درست کردم وگرنه ما خودمون نمیخوریم 😑 ۳ تا دونه میوه جلوم میزاشتن میگفت واسه تو رفتیم میوه خریدیم درصورتی که این حرفا خیلی زشته آدم به مهمون اش یزنه منم عروسی نیودم که هروز برم هقته ای یه بار میرفتم اوایل عقد که دیدم اینارو میگن دیگه کمتر ک کمتر کردم بعد ۲ سالم عروسی گرقتیم رفتم خونه ای که بابام خریده یود

درسته ولی بعضی وقتا دلم میخواد سرش تلافی کنم آخه سنی نداشتم اذیتم میکرد گریه مو درمیاورد بالاسرم کلی ...

بابا تو هم یچیزیت میشه هاااا!!!کی سر مادر شوهر تونسته تلافی کنه تو دومیش باشی؟؟؟تو تلافی کن اونم دو برابر واست تلافی کنه کلا تا آخر همینطوری پیش برید

خواهی که جهان در کف اقبال تو‌باشد👑                                   خواهان کسی باش که خواهان تو‌باشد👩‍❤️‍👨
منم قبلا مث تو بودم اوووف پروفایل این چیزا...... برام مهم بود الان اصلاااا یه هفته یه هفته تو گوشیم ...

درسته حرفات بعضی چیزا ففط زمان میخواد تا آرام بشم

منم مادرش و خواهرش همچین عفریته گری میکنن

خوده مادرشوهرم میگه (من پاچه پاره ام) واسه خودش میگه

خواهرشوهرمم خودش میگه (من وحشی ام ) 

خودشون واسه خودشون اینارو میگن رفتاراشون دیگه ۱۰۰ برابر بدتر و زشت تر 

گاهی به طلاق فکر میکنم یا اینکه حداقل مهریه و بزارم اجرا یکم بترسن آدم بشن