2777
2789
عنوان

وقتی اینترنت گوشی روشنه واتساپ آنلاین نشون میده

| مشاهده متن کامل بحث + 16442 بازدید | 22 پست
تازمانیکه وارد واتس اپ نشی انلاینیتو نشون نمیده  ولی واگه وارد بشی پی ام خواهرشوهرتم نخونی&nbs ...

آهان این برام مهمه چون من زیاد تو نی نی سایت هستم نمیخوام فک کنه من دائم بیکار نشستم تو واتساپ چت میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا😉😉😉😘😘

بعله

Yo

و راستی

یو این شکلی هست

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
آره بخدا خیلی پرروعه آخه به اون چه ربطی داره میگه تا چند روز پیش معلوم بود الان مشخص نیس معلومه کلا ...

تو بهش چیزی نگفتی میگفتی شرمنده ک اجازه نگرفتم بازدیدم بردارم با هماهنگیت خدایا ملت چرا اینقد تو باسنه ما هم میخان برن بفهمن چی ب چیه من جات عصبی شدم

🕯🐨🌱♻️
تلگرام چطوره؟ تلگرامم اگر توی برنامه نباشی نمیزنه انلاین  فقط برنامه رو ببند  بلدی که؟

خان می باکدوم تلگرامیدشما

فیلت ر شکنم میزنید

میه اسم اَپاشو ب منم بگید

تل م نمی وصله اه

مرسی که اینقد رُند شدی          
فقط وقتي انلاين باشي وتوبرنامه نباشي دوتاتيك خاكستري ميخوري اگه كسي پيام بده دگ نميزنه

خانومی باکدوم تلگرامیدشما

فیلت ر شکنم میزنید

میشه اسم اَپاشو ب منم بگید

تل م نمی وصله اه

مرسی که اینقد رُند شدی