2777
2789

من مثلا بیشتر تو نی نی سایتم تا امروز واتساپم رو تنظیم کرده بودم مشخص نشه کی آنلاینم امروز خواهر شوهرم پیام داده  واتساپت رو نزار رو به تازگی میخوام ببینم کی آنلاینی خیلی رو مخه آخه به اون چه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط وقتي انلاين باشي وتوبرنامه نباشي دوتاتيك خاكستري ميخوري اگه كسي پيام بده دگ نميزنه

گرنگهدارمن آن است كه من ميدانم،شيشه رادربغل سنگ نگه ميدارد💕من باكمك خداي مهربون وتوانا به آرزوهاي قشنگم ميرسم👫💍💜
یعنی باز نکنم آنلاین نشون نمیده ؟آخه تل گرام اونطوریه فک کردم این اونطوریه 

تلگرام چطوره؟

تلگرامم اگر توی برنامه نباشی نمیزنه انلاین 

فقط برنامه رو ببند 

بلدی که؟

یو واتس اپ نصب کن

یا جی بی واتس اپ 

خخخ

میتونی تنظیمشون کنی مثلا از الان حتی انلاینم بشی  یه ساعت بعد میزنه یک ساعت پیش

یه سال هم کارش نداشته باشی بازدیدت همونه

تیک پیام رسیده و خونده رو هم برداری .که اس هم داد یدونه تیک بخوره

حتی بخونیشم یکی میخوره

نهایتا خواستی جواب بدی

بازدیدت رو درست کن که انلاین بزنه.بعد که خواستی اف بشی باز اونجوریش کن

البته الان مجازی ندارم دقیق بگم از کجا دان کنی و چجوریه تنظیماتش

اما نت بزن میاره

عربیه واتس فکنم 

یو واتس اپ پیاما و وضعیتای حذف شده رو هم برات نشون میده

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

تازمانیکه وارد واتس اپ نشی انلاینیتو نشون نمیده 

ولی واگه وارد بشی پی ام خواهرشوهرتم نخونی 

تو یه صفحه چت دیگه هم باشی  نشون میده انلاینی

کاربر قدیمی ام 🙃                                میخوای ثابت کنم😌                                                                                                ۱=عاشق عکس هستین          ۲=کوکو کتلت زیاد درست میکنید                     خلاصه از زمان همون وقیح منم هستم ✌      🚫 لایک نکن مچکر 🚫          
باشه ممنون عزیزم

خواهش😁اینجوری دیگه هم تو راحتی هم اون فک میکنه زرنگه😜و میتونه چک کنه😁

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون