2777
2789

پرشدم از انرژی ومنفی و فکرای منفی همش فک میکنم کرونامیگیرم ومیمیرم چیکارکنم دیگ حالم داره به هم میخوره ازاسترس بدنم سست میشع غذانمیتونم بخورم بچه هم شیرمیدم چیکارکنم 

ما اگه بیل زن بودیم باغچه خودمون بیل میزدیم  

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا مادر شدی

باید قوی باشی

میترسم و انرژی منفی دارم چیه

یکم قوی باش

نکات بهداشتی رو رعایت کن بگو همسرت رعایت کنه

هرچقدر استرس داشته باشه سیستم ایمنی بدنت ضعیف تر میشه 

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

تلویزیون خونتواصلاروشبکه خبرنزن یاکلاشبکه هایی ک داره درباره این چیزاصحبت میکنه 

توگوشیتم صفحه های مربوط ب اون قضیه رو بازنکن 

همه نکات بهداشتیورعایت کن وب خودت بقبولون ک بارعایت این نکته هادیگ همه چی حله 

توخونه فضاروبرای عیداماده کن سبزه بکار ماهی گلی بخر ؛کلاجوخونتوعیدانه کن کم کم بدون بیرون رفتن زیاد

بابابخدامن اصلاترسی ندارم فقط ب شوهرم وپدرم همش یاداوری میکنم ک رعایت کنن همین 

متاهل وصدالبته متعهد💍                             🧿

من چند تا پیشنهاد دارم که میتونه موثر باشه چون برای خودم موثر بوده

۱_از اخبار منفی یا حتی تایپک های منفی فاصله بگیرید .

۲_تو خونتون روزی یه بار اسفند دود کنید از این عودهای اصل بگیرید روزی یه بار روشن بشه کل فضای خونه چون انرژی منفی دفع میکنه 

۳_هر وقت فکر منفی اومد تو ذهنتون وضو بگیرید شاید ربطی نداشته باشه ولی وضو تاثیر روانی  داره و‌ذهن رو پاکسازی میکنه .اگر معتقد هم نیستید سجده بکنید طول روز به مدت چند دقیقه چشماتونو ببندید یه منظره تصور کنید بدنتون احساس کنید قدرت عضلاتتون به خدا فکر کنید به چیزایی که افریده و شکر گذازی کنید چون شکرگذاری باعث میشه حالتو بهتر بشه .به خاطر سلامتی به خاطر نانت هایی مثل نان غذا اب ارامش فرزند شغل....

۴_قسمتی از خونتون گل های خونگی بزارید گل شمعدونی بزارید تو خونه چون ضد افسردگیه و طراوت بخشه با گل حرف بزنید احساس و ارتباط برقرار کنید 

۵_موسیقی گوش کنید سعی کنید بی کلام باشه 

۶_کار هنری انجام بدین مثل نقاشی مخصوصا با مداد رنگی که ذهن رو اروم میکنه یا رنگ امیزی 

۷_اواز بخونید حتی اگر صدای خوبی ندارید 

۸_ورزش هوازی هر روز حداقل یک ربع 

۹تمرین تنفسی تنفس های عمیق هر روز صبح که از خواب بیدار میشین

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
بیرون نمیرم از ترس ک ماهی بخرم و اینا حتی بازار نمیرم

ماخانوماعادت کردیم واس خرید کل پاساژای شهروبگردیم امسال بایدبیخیال شیم....

ی ماشین بگیر مستقیم بروهمون مغازه ای ک میدونی هرسال لباسای خوبی میاره خریدتوبکن ماهیتم بخربیاخونه همین....

متاهل وصدالبته متعهد💍                             🧿