2777
2789

من که با مادر شوهر تو یه سفره غذا میخوریم و با هم زندگی میکنیم 

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه،بندرت پیش اومده

خیلی کم ز میزنم،مناسبت یا اینجور چیزا

ی وقت تو ماه ی بار یوقتم ۳_۴بار

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

نه تنها میرم 

نه زنگ میزنم

ماهی ی بار شام یا ناهار میریم خونشون

گاهی تو واتساپ حال و احوال همو میپرسیم

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

من زنگ که نمیزنم و دلیل دارم واسه اینکارم بعدم به هیچ عنوان تنها نمیرم مگه هر چن ماهییه بار پا بده که باشوهرم برم خونه مامانش و اون کار داشته باشه من یه نیم ساعت یه ساعت تنها بمونم پیشش.مادرشوهرم زن خوبیه ها اما خیلی به حرف دختراشه و بعضی وقتا بخاطر حرف دختراش خیلی بداخلاق میشه و میری خونش اخماشو میکنه تو هم

خدایا شکرت

اره چون نزدیکشونم خیلی دلم براشون تنگ میشه در هفته ۲ بار میرم بهشون سر میزنم ، وقتایی هم ک شوهرم نیس و سر کاره خودم ناهار میپزم میرم باهاشون دورهمی میخوریم 

بستگی داره خانواده ی همسرت چقدر شما رو بخوان

بعضیا همین رفت و آمدهای کوچیکم براشون سخته 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

ما تو یه شهر دیگه ایم..

پدر و مادر من و همسرم یه شهر دیگه..

حالا ما چند روزه اومدیم شهر پدرم اینا ..

دیشب و امروز صبح با همسرم اونجا بودیم..

همسرم امروز برگشت شهرمون..

حالا الان تماس گرفتن که برو خونمون .. نزار فکر کنن فقط وقتی من باشم میری..

شما بودین میرفتین؟

چقدر پیش میاد که از هم دلخور بشین؟

خیلی 

همه میدونن که زندگی با مادر شوهر همین دخالتاش آدمو روانی میکنه😑

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین