2777
2789
عنوان

‌یکی که اطلاع کامل داره بگه لطفا

123 بازدید | 22 پست

بچه ها می گن از هر چی بترسی سرت میاد

من حدود چند ساله از چیزای خیلی بدی که میاد توو ذهنم می ترسم و واقعا حالم بده 

می شه بگید چی کار کنم که اون ترسها هیچ کدوم واقعی نشن

ممنونم 

منم اینطوری ام🤦🏻‍♀️

نمیدونم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترس برای همه ادما هست

ولی افکارت رو بذار بیان تو ذهنت بیان و برن 

جلوشون رو نگیر

فقط بهشون اهمیت نده

روشون کلیک نکن 

فقط بذار بیان و برن 

کم کم حالت بهتر میشه

خودتم مشغول کن تنهایی و بیکاری افکارت رو بیشتر میکنه

کتاب بخون فیلم ببین خودتو سرگرم کن

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
متوجه نشدم

ببین شاید وسواس فکریه 

کلا قرار نیست اتفاقای منفی که فکر می‌کنیم سرمون بیاد، مگه دنیا الکیه؟ گول قانون جذب رو نخور

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
ببین شاید وسواس فکریه  کلا قرار نیست اتفاقای منفی که فکر می‌کنیم سرمون بیاد، مگه دنیا الکیه؟ گ ...

جدی داری می گی؟؟؟؟؟ 

من از همی قانون وسواس گرفتم

آره خوب وسواس دارم واقعا 

مدام استرس دارم  هی می خوام خودمو خوب کنم باز این فکرا میاد

منم همینطور

هرچی فک کنم جذب میکنم

حالا نمیدونم چرا جذب نمیکنم مث فلانی پولدار بشم!😐 یا خوشبخت بشم😐 یا خوش هیکل بشم😐 فقط دردو مرض و بدبختی میگیرم😐😑😑😑

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
جدی داری می گی؟؟؟؟؟  من از همی قانون وسواس گرفتم آره خوب وسواس دارم واقعا

اره دقیقا

قانون جذب باعث وسواس فکری میشه، ده بارم اینجا گفتم همه مریدان قانون جذب ریختن سرم! 

واقعیت اینه همه ما افکار مثبت و منفی و خنثی زیادی داریم، در روز چهار هزار فکر حدودا از سر ما میگذره ولی به نظرت همش عملی میشه؟ چه مثبتش چه منفی اش! 

منتها وقتی رو یه فکر زوم کنی یا برعکس تلاش کنی به فکر خاصی فکر نکنی، اون فکر تو سرت می‌چسبه و ولت نمیکنه و بهت استرس میده، بخاطر این استرس بیشتر تلاش میکنی به این فکر، فکر نکنی ولی بدتر میشه. 

مثل اینه که بگم به خرس سفید فکر نکن، به خرس سفید فکر نکن! تو الان خرس سفید نیومد تو ذهنت؟؟؟ 

این شکلی میشه که وسواس فکری ایجاد میشه

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
ترس برای همه ادما هست ولی افکارت رو بذار بیان تو ذهنت بیان و برن  جلوشون رو نگیر فقط بهشون ا ...

آخه یه جا خوندم واسه قانون جذب بود که می گفت اصن نزارید بیاد فکر منفی توو ذهنتون

انقدر جلوشو گرفتم بدتر شد 

اره دقیقا قانون جذب باعث وسواس فکری میشه، ده بارم اینجا گفتم همه مریدان قانون جذب ریختن سرم!  ...

دقیقاااااا منم وسواس گرفتم

وای خدای مننننن چی به سر خودم آوردم 

الان باید چی کار کنم