2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه باردار شدن

خب شما کی رفتین چله بری؟

من اخرای تخمک گذاری بود ک رفتم الان هم دو س روز دیگه باید پریود شم 

شاید باید اویل پریودی میرفتم ک بعدش میتونستم درست اقدام کنم 

الان کمرم درد میکنه موقع راه رفتن ولی خیلی درد پریودی ندارم ۱۰ روز هم میشه ک قرص دوفاستون مصرف میکنم

با این شراطی به نظرت امکان باردار شدن من هست ایا؟ ؟؟؟؟

خب شما کی رفتین چله بری؟ من اخرای تخمک گذاری بود ک رفتم الان هم دو س روز دیگه باید پریود شم  ...

انشالله ک هس و نیازی به چله بری نمیشه منم نرفتم قراره پریود شم ک دو هفتس تاخیر دارم عصر بی بی میزنم

مامان دو قلوها 👶👶
انشالله ک هس و نیازی به چله بری نمیشه منم نرفتم قراره پریود شم ک دو هفتس تاخیر دارم عصر بی بی میزنم

انشالله ک بارداری عزیز

ولی میدونی دلیل کمر دردم چیه؟ وقتی هم ک راه میرم یه ذره انگار پریود شدم ولی خون نیست، آبه  

کاش توام یه بی بی بزنی کمر درد میتونه علایم باشه

هنوز ۵ روز مونده ب پریودم.

ولی یه هفته از اقدامم میگذره  دیروز من کلی پیاده روی کردم و کمر درد شدم😶🙁😶

هدیه ما به شما مادر خوش سلیقه و خلاق

k4q7uzrk    متن کد تخفیف را در سبد خریدتون اعمال کنید و ۱۰ هزارتومان تخفیف ویژه کاربران نی نی سایت دریافت کنید.به مدت محدود..

زیر انداز عکاسی روند رشد

استیکر تم مناسبات سال اول نوزاد

لباس های ست مادر و نوزاد

بهترین لحظات سال اول فرزندت رو جشن بگیر و آلبوم عکس یادگاری بساز 

برای مشاهده محصولات کلیک کنید

برای مشاهده محصولات کلیک کنید