2777
2789

گفتم 260 میلیون تومن بهش علی الحسابم دادیم امروز دبه کرده میگه 460 میلیون تومن 

واقعا خاک بر سر مملکتمون 

با یه مریضی همه چیز دو برابر شد 

یکی نیست بگه اگر دلار کاهش قیمتم داشت میومدی بگی آقا ارزون شده منم ارزون میدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی ادما تو این نواقع ذات کثیفشونو نشون میدن

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
میدونی ادما تو این نواقع ذات کثیفشونو نشون میدن

آره دقیقا من یه ماه پیش ماسک خریدم 4 تومن الان همون رو بهم میگه 25 تومن 

نخریدم گفتم اینا فکر میکنن چون ملت مجبورن باید بکنن تو پاچه همه 

آره دقیقا من یه ماه پیش ماسک خریدم 4 تومن الان همون رو بهم میگه 25 تومن  نخریدم گفتم اینا فکر ...

اره الان ی کلیپ دیدم تو تل . نشون میداد مهندسای تایوانی ی دستگاه ساختن ک روزی ۵ میلیون ماسک تولید میکنه. بعد گفته بود حالا ما هم احتکار میکنیم. 

نمیدونم چرا مردم اینطورن از خدا نمیترسن. فک نمیکنن شاید به سر خودشونم بیاد

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
اره الان ی کلیپ دیدم تو تل . نشون میداد مهندسای تایوانی ی دستگاه ساختن ک روزی ۵ میلیون ماسک تولید می ...

اینجور آدما متاسفانه پوستشون کلفته 

سرشون نمیاد هر چی میاد سر آدم های مثل ما میاد که دستمون جایی بند نیست