2777
2789
عنوان

دانشجویان عزیز لطفا بیاین

131 بازدید | 15 پست

https://www.karzar.net/corona/توی این سایت درخواست تعطیلی دانشگاه هارو گذاشتن تابعد عید لطفا همه برین امضا بزنین ک ب دست وزیر برسه و تعطیل بشه جان همه ی ملت ایران در خطره پس نگید ب من چه ببخشید اما خدای نخواسته شاید نفربعدی شما باشید. 

لطفا همه برن فقط اسم تونو و نام دانشگاه رو میخاد تاالان 30 هزار نفر امضا زدن کمک کنید حداقل یکم شیوع بیماری کندتر بشه 

فقط از عمق وجودته که میتونی خدا رو حس کنی.... ❤️💜

من آخر هفته دفاع دارم، دوست دارم زودتر تموم شده راحت شم

مهدی جان⁦❤️⁩هر روز برای آمدنت دعا میکنیم و برای نیامدنت کارهای زیادی...😔به امید روزی که همه ی پیامک های جهان این باشد:مهدی فاطمه آمد.😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز نرفتم دانشگاه

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

دانشگاه‌ها که تعطیل شدن کدوم شهری؟

شهر ما تعطیل نشده

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

من آخر هفته دفاع دارم، دوست دارم زودتر تموم شده راحت شم

خب دانشگاه ها کلا تا جمعه تعطیل شدن ک تهران و چند استان دیگ. بعدشم تاریخش تا 20 اسفند هست تا اونموقع خدا بزرگ شاید ی چاره ای پیداشد

ببین امروز تو بیشتر دانشگاه‌ها اطلاعیه دادن خوابگاه‌ها از فردا تعطیله 

دانشجوها باید برگردن خونه‌هاشون 

فکر میکنم میخوان بیشتر از یک هفته دانشگاه‌ها رو تعطیل کنن

دانشگاه تعطیل شه مگ فقط اونجاست سرکارواینارو پس چیکارکنیم

دانشجوها از هر شهری هستن. تهران آنقدر زیاد شده امکان داره طی چند روز آینده تهران کلا قرنطینه شه این حداقل کاریه ک میتونیم بکنیم

ببین امروز تو بیشتر دانشگاه‌ها اطلاعیه دادن خوابگاه‌ها از فردا تعطیله  دانشجوها باید برگردن خو ...

ب خوابگاهی های دانشگاه ما گفتن تخلیه کنن تا بعد عید هم نیان