elahebanoyeeshgh مدیر استارتر عضویت: 1398/10/13 تعداد پست: 446 عنوان نظرتون راجب اسم الهه به معنی زیبایی. سرچشمه خوبی ها.قابل پرستش چیه؟ 472 بازدید | 4 پست اسمم الهه اس خیلیا بهم میگن شخصیت به اسم ربط داره مثل اسمت ارومی 1398/12/04 | 12:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الراز عضویت: 1392/05/20 تعداد پست: 4972 خوبه http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
پرتوناز عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 2386 من عاشق اسم الهه هستم اگر عربی نبود حتما اسم دخترمو میزاشتم. البته اسم زنداداشمم که فوت شده الهه است دوست ندارم ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
یارا_یارا عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 9370 شخصیت ربطی نداره ب اسم کلا بخایم بگیم. . فکر میکنم بیشتر خود شخص هست ک ب اسم مفهوم میدهاسم خوبیه الهه باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
نسررین۲ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 6929 اسم خواهرمه...بیشتر اِل.الا.الی صداش میکنیم.خودم بیشتر ال...خوبه...اسم سخیفی نیست.خوش آوا هم هست نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن! خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟