2777
2789
عنوان

فکر شوهرم برای هدیه روز پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 24 پست
از این کارها خیلی می کنم ماهیانه بهش می دهم اما دوست داشتم اون هم بفهمه اما متاسفانه

نمیشه آدم ها رو عوض کرد شوهرت خودش باید متوجه بشه که نمیشه متاسفانه پس حرص نخور 

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تا الان هم خودم بهش می گفتم اما یکساله دیگه تقریبا قطع رابطه ام البته باباش گاهی زنگ می زنه بهم ...

ولی بنظم الانم خودتو بد نکن عوضش یجا برای مامان و بابای خودت تلافی کن که اون حرفی برا گفتن نداشته باشه

اول  ک بیخیال باش الکی پوستت رو خراب نکن  دوما چرا از اول زندگی قرار نمیزارید ک هر چی برا ...

میدونی بعضی چیز ها به قرار گذاشتن نیست بارها گفتم اما کلا خیلی آدم قدرشناسی نیست برای خانواده خودش هم خیلی نیست ولی امسال به تحریک خواهرش می خواد از این کار ها کنه اما در کل خوب من هم کار کردم تو اون زندگی هزینه کردم حالا مادرم زحمت می کشه باید ببینه که نمی بینه

ولی بنظم الانم خودتو بد نکن عوضش یجا برای مامان و بابای خودت تلافی کن که اون حرفی برا گفتن نداشته با ...

حتما این کار رو می کنم امسال اما تصمیم داشتم نرم خونه 

پدر شوهرم وقتی داره میره یعنی به نظرتون برم

میدونی بعضی چیز ها به قرار گذاشتن نیست بارها گفتم اما کلا خیلی آدم قدرشناسی نیست برای خانواده خودش ه ...

ببین تو ازحقوق خودت برا خانوادت چیز خوب بخر و شوهرتم بگو هرچقدر میخوایی بده بعد با پول خودت چیز بهتر بگیر 

تو اگه شاغل نبودی خودت بچتو نگه میداشتی حالا که شاغلی خودتم جورشو بکش به خانواده اونکه نمیخوایی بدی خانواده خودته شوهرتم چیزی گفت بگو بچمونو نگه میدارن لطف میکنن منم میخوام حبران کنم

میدونی بعضی چیز ها به قرار گذاشتن نیست بارها گفتم اما کلا خیلی آدم قدرشناسی نیست برای خانواده خودش ه ...

اولا ب قول دوستمون بخر و جوری خودتم مشتاق نشون بده ک‌شوهرت شک نکنه ، و ب پدر شوهرتم بگو نظر شمام بوده 

بعدها ب همسرت بگو هر چیزی برای پدر و مادر خودت گرفتی همونو برای خانواده من بگیر ک فرقی هم نباشه 

و زحمتهای مادرتو بزرگ جلوه بده 

بگو مثلا مامانم بیچاره اینکارو کرد چقدر هم خسته بود دستش درد نکنه

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
ببین تو ازحقوق خودت برا خانوادت چیز خوب بخر و شوهرتم بگو هرچقدر میخوایی بده بعد با پول خودت چیز بهتر ...

ممنون خیلی خوب راهنمایی کردید من همین کار رو می کنم اما خوب از اون هم انتظار داشتم وقتی اونها لطف می کنن و من کار می کنم تو زندگی اون هم می برم قدر بدونه که نمی دونه پس سعی می کنم خودم رو ناراحت نکنم و حرص نخورم

اولا ب قول دوستمون بخر و جوری خودتم مشتاق نشون بده ک‌شوهرت شک نکنه ، و ب پدر شوهرتم بگو نظر شمام بود ...

متاسفانه خیلی کم می کنه برای خانواده من اما دیشب میگفت تو که داری خودت بهترش رو بکن من هم تصمیم گرفتم آشکارا بکنم چون قبلا خیلی جلو اون از این کارها نمی کردم امان از آدم های قدر نشناس در هر صورت از سال دیگه به مامانم زحمت نمیدهم یا کمتر میام سرکار یا میبرم مهد که دیگه بهتر بدونه قدر رو