دوستان ما تقریبا یک سالی هست با خانواده شوهرم ارتباطمون خیلی خیلی کم شده البته به خاطر اختلاف من با مادر شوهرم حالا دیشب شوهرم می گفت میخواد برای پدرش گوشی بخره روز مرد در حالی که هیچ وقت برای خانواده من از این کار ها نمی کنه و این هم به تحریک خواهر شوهرم بوده من خودم شاغلم و نیازی ندارم اما گاهی به من میرسه میگه ندارم و با وجود اینکه مادر از بچه مون نگهداری می کنه خیلی قدر شناس نیست حالا به نظرتون ناراحتی من به حقه یا نه باید بی خیال باشم
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اخه پدر شوهرم خیلی گوشی نیاز داره سالهاست گوشی اش خراب شده اما خوب من هم حرصم از اینه که این همه زحمت من و مادرم براش بی اهمیته و الان داره گوشی می گیره البته شوهرم برای من کم نمی گذاره اما کلا الان بعد از یکسال دوری سخت بود برام
من باشم با خودم میگم پدر مادر بعد از ازدواج ما دیگه مسئولیتی در قبالمون ندارن توام روز پدر برای پدر خودت خرید کن توقعی دیگه از پدر و مادر نیست حمایت کامل از بچه ها داشته باشن قدر شناسی دو طرفه خوبه اون دیگه از بزرگولریشونه حمایت کنن پس ناراحتم نمیشم همسرم برای پدرش گوشی بخره
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
تو بودی دوست نداشتی باباتو خوشحال کنی؟ در مورد خوودتم احتمالا از اول عادتش دادی که از نخواستی
چرا تا الان هم خودم بهش می گفتم اما یکساله دیگه تقریبا قطع رابطه ام البته باباش گاهی زنگ می زنه بهم اما خوب من خیلی تو زندگی مایه گذاشتم الان شوهرم گاهی می گه ندارم اما الان می گه 700 پولی نیست قراره با اون خواهرش بخره