2777
2789
عنوان

لیزر موهای زائد

409 بازدید | 29 پست

فردا وقت لیزر دارم اما به خاطر ویروس کرونا میترسم به نظرتون برم یا نه؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
.
2
100%
.
0
0%
.
0
0%
خدایا همسرم و پسرم و نی نی تو دلمو به خودت میسپارم خدایا شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشگاهمو موندم چیکار کنم برم یا نه؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
والا باشگاهها رو‌اعلام‌میکنن نرین بیشترین خطررو داره

من مشهدم اینجا هنوز چیزی گزارش نشده خعلی دودلم هم میترسم هم میگم خب دستکش دستم میکنم برا دمبل و اینا 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
من مشهدم اینجا هنوز چیزی گزارش نشده خعلی دودلم هم میترسم هم میگم خب دستکش دستم میکنم برا دمبل و اینا ...

منم اذربایجان غربی هستم هنوز حتی دوروبر هم چیزی نیس ولی احتیاط شرط عقل 

خدایا همسرم و پسرم و نی نی تو دلمو به خودت میسپارم خدایا شکر
به نظرتون با دستگاه لیزر امکان انتقال ویروس هست؟

جلسه چندمته؟واجبه ک بری؟