2777
2789
عنوان

لیزر موهای زائد

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 29 پست
نه واقعا باشگاه نرو...منم یه هفته ای هست نرفتم واقعا باشگاه محیط آلوده و بسته ایه ..از اون اولم ماشا ...

خعلی دوس دارم برم ازونورم خعلی ترسیده شدم 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خعلی دوس دارم برم ازونورم خعلی ترسیده شدم 

ادم همبشه وقتی یه چیزی دست کم میگیره رودست میخوره بلاخره حل میشه دیگه اینم تااونموقع چاره ای نیس

خدایا همسرم و پسرم و نی نی تو دلمو به خودت میسپارم خدایا شکر
نمیدونم که واجبه یا نه جلسه دوم که میخواستم البته برم حالا موندم نرم چی میشه؟!!!!!!!

میخای زنگ بزن بپرس ازشون ببین خب بعضی کلینیک ها خعلی استریلیزه س مثلا همون اول ضدعفونی میکنن دستهارو یا صندلی ها روکش پلاستیکی یه بار مصرف دارن اگ اینجوریه ک برو وگرنه بعد عید برو 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
میخای زنگ بزن بپرس ازشون ببین خب بعضی کلینیک ها خعلی استریلیزه س مثلا همون اول ضدعفونی میکنن دستهارو ...

اتفاقا اونجوری نیس که میترسم دیگه ولی راس میگی فردا بازم زنگ میزنم مطمئن شم

منم دوست دارم ولی نمیرم والا ارزششو نداره...یه پیج توپ دارم تو خونه رو اون ورزش میکنم 

بگو ایدی شو😭😭😭

منم دوست دارم ولی نمیرم والا ارزششو نداره...یه پیج توپ دارم تو خونه رو اون ورزش میکنم 

راستی منم میخوام تو خونه ورزش رو شروع کنم البته هراز گاهی پیلاتس انجام میدادم یه مدته گذاشتم کنار از دست بچه‌کوچیک وقت نمیشد واسه شروعش اگه هرروز بهتره یانه یا راهنمایی ای دارین بگین ممنون میشم

نمیتونید باشگاه برید اصلا؟

نه امکان نداره ولی خیلی تمرین داشتم خیلی ویدیو دیدم بیستر با برنامه ebru şalli ورزش میکردم

نه امکان نداره ولی خیلی تمرین داشتم خیلی ویدیو دیدم بیستر با برنامه ebru şalli ورزش میکردم

من خودم که پنج شش ساله ایروبیک و زومبا کار میکنم، اما این مدت نمیرم...تو خونه اول یه ده دقیقه تند راه میرم گرم شم بعد بیست دقیقه حله میزنم بعد روی اون پیج چهل دقیقه ورزش میکنم ودر آخر سرد میکنم 

من خودم که پنج شش ساله ایروبیک و زومبا کار میکنم، اما این مدت نمیرم...تو خونه اول یه ده دقیقه تند را ...

تو‌کانال تلگرامش جوین شدم ممنون