2777
2789
عنوان

نفرستادن دخترم به مهد واسه کرونا و جواب مدیر به من🥴😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2465 بازدید | 41 پست
خیلی از برخوردشون بیشتر بر خورد بهم  خب شاید بعد عید میبردمش و حتما شهریه رو هم میدادم همونطور ...

متاسفانه تو مملکتمون اینجور افراد خود بزرگ بینی دارن و وقتی میخوان حرف بزنن انگار که با بچه طرف هستن..از مدیر گرفته تا پرستار و...

باید با هرکس عین خودش برخورد کرد...اون زمان گذشت که میگفتن جواب بدی رو با خوبی بدین.الان اگه جواب بدی روباخوبی بدیم میخورنمون

Allahim bize bakarmisiniz???😔😔😔😔
اخه مهد خصوصی  باور میکنید کتاب هم ندادن هنوز به بچه ها  کار کردن با بچه ها ولی برای همه ...

ببینید پیش دبستانی اینجوره که برای کل سال به تعداد هر دانش اموز یه شهریه ای تعریف شده ، یعنی اون شهریه باید همون اول واریز میشده ، ولی بعصی جاها این رو خورد کردن و طی ۹ ماه تحصیلی گرفتن ، یعنی دقیقا شما یه محصولی رو قسطی خریدید ، میونه ی راه مثلا گم کردید اون وسیله رو دیگه نمیتونید بگید من گم کردم ، پس ادامه ی قسط رو نمیدم ، حالا این که یه مثال بود. ولی حالا شما فردا برید صحبت کنید انشالله حل بشه

سلام😊 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرجا قانونی داره دیگه....مثلا من اگه یه ترم دانشگاه ثبت نام کرده باشم ولی نرم باید شهریه بدم.....وقت ...

اصلا یادم نمیاد قرار دادی که امضا کردم چی بود 🙈🙈

ولی حتما سالانه بوده که میگه تعلق میگیره 

ولی واقعا نمیشه پول ۴ ماه و الکی بدم 

دانشگاه خب بحث مدرک هست ولی اینجا چی 

هیچ
ببینید پیش دبستانی اینجوره که برای کل سال به تعداد هر دانش اموز یه شهریه ای تعریف شده ، یعنی اون شهر ...

اینم حرفیه 

من که نمیرم چون قانع میشم 🥴🥴

همسرم بره که بعید میدونم راضی شه 

هیچ
اصلا یادم نمیاد قرار دادی که امضا کردم چی بود 🙈🙈 ولی حتما سالانه بوده که میگه تعلق میگیره  ...

برید قرارداد را ببینید

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...

پول سرویس چی خانما اگر این ماه نفرستیم مدرسه بلید پرداخت کنیم یا نه؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خب پیش دبستانی که سال تحصیلی نیست ینی اجباری نیست  در صورتی که باهاشون کار کنن مثل پیش دبستانی ...

واسه کم کاریشون میتونید اعتراض کتید اصلن بازرس میاد  کلر بوکاشون چک میکنه شماهم میتونی توضیح بخوای که جرا کار نشده با بچه ها ولی واسه شهریه حق با اوناس هیچ پیش دبستانی خصوصی وجود نداره همشون یا زیر مجموعه شهردارین یا زیر مجموعه بهزیستی اگرم تو مدارس باشن که زیر مجموعه آموزش پرورشن و باید سهم ارگان بالاسریشونو حالا هر کدوم از اینهایی که گفتم باشن رو پرداخت کنن بر اساس لیست ثبت نامی که اول سال بهشون میدن اگر بخوان اذیت کنن کارت واکسن بچه رو نمیدن که اونوقت مجبورید یه جا تسویه کنید

اینم حرفیه  من که نمیرم چون قانع میشم 🥴🥴 همسرم بره که بعید میدونم راضی شه

عزیزم ، هرچی خیره انشالله ، برای ایشونم توضیح بدن حتما قانع میشن ، چون اونها هم واقعا چاره ای ندارن و یهو این وسط ضرر بزرگی رو باید متحمل بشن ، چون مطمینا شما تنها فردی نیستید که دخترتون رو نمی برید

سلام😊 
واسه کم کاریشون میتونید اعتراض کتید اصلن بازرس میاد  کلر بوکاشون چک میکنه شماهم میتونی توضیح بخ ...

کارت واکسن و فک کنم دادن بهمون کپی شو گرفتن 

حالا فردا همسرم بره ببینه چی پیش میاد دیگه

واقعا حوصله حاشیه و دردسر و ندارم  

هیچ
پول سرویس چی خانما اگر این ماه نفرستیم مدرسه بلید پرداخت کنیم یا نه؟

همه چی به قراردادتون بستگی داره واقعا...خب وقتی اون سرویس ظرفیتش با بچه ی شما تکمیل میشه وسط سال که نمیتونه دانش اموز جدید بگیره پس ضرر میکنه...حق با سرویس میشه...

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...