2777
2789
عنوان

نفرستادن دخترم به مهد واسه کرونا و جواب مدیر به من🥴😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2465 بازدید | 41 پست

میدونم ممکنه ناراحت بشید از جوابم ولی معمولا این کار جزء قوانین هست ، چون اون موسسه یا مرکز داره به مربی حقوق پرداخت میکنه و قرارداد داره که در قبال این تعداد طی این مدت فلان مبلغ رو میده به مربی ، وقتی مرکز باز هست وخود نوگل یا کودک نمیاد شهریه دریافت میشه.

سلام😊 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نده ببینیم مثلا چیکار باهات میکنن ؟؟؟

من که نمیدم دیگه 

ولی واقعا درجه شعور ش واسم جالب بود و طرز برخورد 

واسه پول چرت و پرت تحویل من میده 

منم شوهرم و بفرستم ببینم چی میخواد بگه 

خودم متاسفانه رو در رو زبون ندارم ولی تا دلت بخواد شوهرم نمیزاره حقش و کسی بخوره 

هیچ

فک کنم حق یا مدیره.چون وقتی مدرسه ثبت نام میکنید ظرفیت مشخص و محدودی دارن مثلا کلاسی ۲۰ نفر.اینطور نیست این ماه نره یکی دیگه بره جاش و شهریه رو ازون بگیرن.با کلاسای متفرقه فرق داره.اونجا تعداد هر دوره یا ماه متغیره و اما مدرسه ثابته

عزیز چه بره چه نره شهریه گرفته میشه مثل لباسی که شما بخری بگی من فقط ۱بارپوشیدم پولشوکمترمیدم ...قرارداد بستین ۱سال تحصیلی بچه ت میاد اینجاپولی که ماهانه میدی قسط بندی پول قراردادتونه حالا چه عایب باشه چه سفرباشه چه به خوشی باشه قانونا باید بدی شما

من که اصلا دخترمو عمرا بفرستم مهد و پیش دبستانی و امادگی...بعدشم بیخود میکنن پول زور میگیرن جات باشم کلا دیگه نمیزارم بچم بره اونجا..تو این شرایط تو خونه بمونه بهنره تا اینکه بره اونجا ۴تا نقاشی و ۲تا شعر زهرا و کبری و... یادش بدن

Allahim bize bakarmisiniz???😔😔😔😔
نباید شهریه بدید،مدرسه فرق داره چون آخر سال مدرک تحصیلی میدن ولی پیش مدرک نمیخواد که 

عرصم به خدمتون که ۳ساله مدرک پیش دبستان مهم شده وبرای ثبت نام پایه اول الزامی وضروریه

میدونم ممکنه ناراحت بشید از جوابم ولی معمولا این کار جزء قوانین هست ، چون اون موسسه یا مرکز داره به ...

اخه مهد خصوصی 

باور میکنید کتاب هم ندادن هنوز به بچه ها 

کار کردن با بچه ها ولی برای همه چیز مبلغ گرفتن 

حالا نمیدونم دیگه شایدم من اشتباه میکنم 

مدرسه آخرش مدرک میدن یا دانشگاه ولی پیش که اجباری هم نیست من خودم فرستادم که بچه م اماده باشه 

و اینکه از الان تا آخر خرداد ینی ۴ ماه من پول الکی بدم خیلی زوره اخه

هیچ
عرصم به خدمتون که ۳ساله مدرک پیش دبستان مهم شده وبرای ثبت نام پایه اول الزامی وضروریه

من دخترم رو پیش نفرستادم و امسالم رفت کلاس اول کسی از  من مدرک نخواست ،الانم از نظر درسی هیچ مشکلی نداره 

عاشق خدا هستم،همون خدایی که وقتی به یادش هستم دلم آروم میگیره.

این و نمیدونم ولی اطرافیانم دیدم نفرستادن و ثبت نام کردن مدرسه رو راحت همین امسال

هیچ

شهریه رو باید پرداخت کنید چون شما برای یک سال تحصیلی ثبت نام کردید و حالا اونا لطف کردن شهریه رو اقساط میگیرن این که شما نمیخوای بچت بره که مشکل اونا نیست چون اونا به هر حال باید اجاره و مالیات و حقوق پرسنل و سهم آموزش پرورش یا شهرداری یا بهزیستی رو پرداخت کنن 

من که اصلا دخترمو عمرا بفرستم مهد و پیش دبستانی و امادگی...بعدشم بیخود میکنن پول زور میگیرن جات باشم ...

خیلی از برخوردشون بیشتر بر خورد بهم 

خب شاید بعد عید میبردمش و حتما شهریه رو هم میدادم همونطور که تا الان دادم 

وسایل ش هم کلی تو مهد که نمیدونم بدن یا نه 

هیچ
شهریه رو باید پرداخت کنید چون شما برای یک سال تحصیلی ثبت نام کردید و حالا اونا لطف کردن شهریه رو اقس ...

خب پیش دبستانی که سال تحصیلی نیست ینی اجباری نیست 

در صورتی که باهاشون کار کنن مثل پیش دبستانی های مدارس 

این مهد خصوصی ه و برعکس مدارس کتاب هم ندادن در صورتی که ۱۰۰ تومن هزینه کتابم از من گرفتن ولی هنوز تحویل بچه ها ندادن و شروع نکردن کار کردن و 

هیچ