2777
2789
عنوان

تب بچم پایین نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 48 پست

عزیزم پسر من سه هفته پیش اینطوری شد و تا ۵ روز تمام تب میکرد با شیاف و ایبوپروفن تبشو میاوردم پایین دوباره بعد ۴ یا ۵ ساعت میرفت بالا

بچه دوستامم همینطور بودن تا یک هفته حتی تا ده روز هم بوده که تب داشتن

تنها راهش که زودتر خوب بشن اینه که بری دکتر یه چرک خشک کن قوی بهش بده اگه گفت ویروسه بگو چرک خشک کن بنویسه چون پسر من آزیترو مازسین خورد تبش کلا از بین رفت اما با تجویز دکتر که خودم گفتم بنویسه

اول علائم تب دارن سرفه و ابریزش ندارن بعد چند روز این علائمو پیدا میکنن

اصلا نگران نباش خیلی زود خوب میشه

مرا عهدیست با جاناااان، که جاناااان جاااان من باشد💑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسر من سه هفته پیش اینطوری شد و تا ۵ روز تمام تب میکرد با شیاف و ایبوپروفن تبشو میاوردم پایین ...

آره منم دوسداشتم براش بنویسه ولی ننوشت .فردا میبرمش یه دکتر خوب

ای توبه ام شکسته ازتو کجا گریزم؟💖💖💖 ای در دلم نشته از تو کجا گریزم؟

ای چند روزه بستمش به پرتقال و لیموشیرین که مریض نشه ولی شد.البته ای هفته ی گذشته به شدت بستنی خورد

حتما اینکارو بکن

من بعد از پسرم مبتلا شدم اما دو روز از سردرد خیلی شدید و لرز و تب بالا و بدن درد شدید و ضعف داشتم میمردم شیاف ۳۲۵ استفاده کردم تبم اومد پایین اما بعد ۴ ساعت دوباره رفت بالا چون شناخت از بیماری پیدا کردم سریع چرک خشک کن قوی خوردم و درجا خوب خوب خوب شدم و اما دوستم همین بیماری رو گرفت چرک خشک کن قوی نخورد یک هفته درگیر بیماری بود

بچه ها علائم بدن درد و سردرد شدید رو ندارن اما تو بزرگسالان به طرز بدتری ویروس خودشو نشون میده

بچها بردمش حمومم که دماش اومد رو ۳۷‌.۵ الانم لباس کم تنشه شرت و بلوز یه پتو انداختم روش خابیده

۳۷نرماله عزیزم

میدونی...بحث لیاقته.قورباغه روووو ...روی تشت طلاهم که بذاری میپپپپره تومرداب...
حتما اینکارو بکن من بعد از پسرم مبتلا شدم اما دو روز از سردرد خیلی شدید و لرز و تب بالا و بدن درد ش ...

من الان دارم آنتی بیوتیک میخوره ای ۴ روزه .اولش گلوم درد نمیکرد ولی الان گلومم خشک شده .چرا.ولی کلا تب نداشتم

به تب پایین فرزندت اکتفا نکن لطفا هوشیار باش و دائم چک کن

عزیزم ویروس تو بدن همه متفاوت ظاهر میشه شاید تو بدن شما ضعیف تر ظاهر شده برای همینه که تب نکردی

به تب پایین فرزندت اکتفا نکن لطفا هوشیار باش و دائم چک کن عزیزم ویروس تو بدن همه متفاوت ظاهر میشه ش ...

نه نیم ساعتی یه بار چکش میکنم.ولی دکتر گفت شیافو براش بذار.استامنیفم هر ۴ ساعت بهش بده.حالا از آخرین دوز استاش ۴ ساعت گذشته ولی از شیافا ۲ ساعت و نیم .حالا دوباره بهش شربت بدم؟

نه اصلا نیست اصلا

ای خدایا خودت کمکمون کن.ما متاسفانه تو خونمون بیمار خاص و آدم سن بالا داریم بچمم که کوجیکه.همش نگرانم

نه نیم ساعتی یه بار چکش میکنم.ولی دکتر گفت شیافو براش بذار.استامنیفم هر ۴ ساعت بهش بده.حالا از آخرین ...

بله بهش بدید

الان اصلا دارو رو قطع نکنید تا فردا صبح که بچتون بیدار میشه بعد تو طول روز حواستون به تبش باشه