2777
2789
والا پس ما چی بگیم که همسرم پزشک همون بیمارستانیه که پر از بیمار کروناییه و دو مورد هم فوتی داشتن&nb ...

اره بخدا  منم خوهرم پزشکه   اولا گف  تو خود بیمارستانشون ۸تا فوتی داشتن    دوما استرس اینو دارم چیزیش نشه    کلا پزشکا بیجارن ن فقط بخاطر کرونا  کلا خیلی زحمت گشن تامیان ب زندگیشون برسن پیرشدن   یچیزایی مث جوونی باهیچ قیمتی برنمیگرده

تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی  دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو درمان هستم امروز یه بیمار فوت شد تشخیصش رو شکم حاد گذاشته بودن ولی تمام علایم سارس رو داشت طی ...

بابا انقد فوتی داریم    تو بیمارستان خواهرم فقط ۸تفر فعلا مردن    دروغگوها

تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی  دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤
مشکوکم به هر کسی که تاپیک در مورد ترس از کرونا میزاره...انصافا هدفتون چی؟ وقتی که سرجمع 5 یا 4 نفر ب ...

خواهرچقد ساده ای   حرفای اخبارو باور میکنی؟خواهر من پزسکه   گف توی خود بیمارستان ما فعلا ۸نفر فوت سده    فقط بیمارستان اونا  دیگه بقیه جاخارو نمیدونست       

بابا انقد فوتی داریم    تو بیمارستان خواهرم فقط ۸تفر فعلا مردن    دروغگوها

عزیزم فوتی که تو بیمارستان فراوونه منتها تشخیص نمیدن طرف ظرف یه هفته اکسپار شد با تشخیص GIدر حالیکه تمام علایم سارس بود و من مطمعنم بعد فکر کن جنازه این آدم بمب ویروسه برا انتقال به بقیه در حالیکه تشخیص ندادن و مثل بقیه دفنش میکنن بعد تو خبرها هست که این افراد حتی باید تو یه مناطق دور و خاص دفن بشن

« بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ »وَإِن یکادُ الَّذِینَ کفَرُ‌وا لَیزْلِقُونَک بِأَبْصَارِ‌هِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکرَ‌ وَیقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکرٌ‌ لِّلْعَالَمِینَ

بیماری کرنا یک ویروس اونو به وجود میاره مشابه آنفولانزا منتها قویتر. حالا ویروس چیه؟ اصولاً میکروبها به دو دسته ویروسها و باکتریها تقسیم میشن. فرق باکتریها با ویروسها اینه که باکتریها در گیاهان و جانوران و حتی در خارج از بدن موجودات زنده میتونن رشد و تولید مثل کنن اما ویروسها فقط در بدن جانوران میتونن به زندگی ادامه بدهند و خارج از محیط جانوران تنها حدود یکی دو ساعت زنده می مانند. هیچ ویروسی در دنیا وجود نداره که در دمای بالاتر از 100درجه زنده بمونه و هیچ باکتری هم وجود نداره که در دمای 200درجه سانتی گراد زنده بمونه. اگه میبینید این چینیها با خوردن بعضی غذاها دچار مریضیهای عجیب میشن به خاطره اینه که گوشت رو معمولاً خام مصرف میکنن(اونم گوشت خفاش و مار و...) . مهمترین مشکل بیماری کرنا اینه که چون همه علائم مثل آنفولانزا هستش بنابراین کسی که گرفته متوجه نمیشه و فکر میکنه یه سرماخوردگیه عادیه (که در این موارد با آمپول پنی سیلین هم خوب نمیشه) تا اینکه پس از یک الی دو هفته ریه های تنفسی رو میزنه نابود میکنه و طرف به زمین میخوره و به یکباره به علت تنگی نفس و کمبود اکسیژن رسانی دچار ایست قلبی و مرگ میشه. متاسفانه چون توی این مدت یکی دو هفته ای فکر میکرده یه سرماخوردگیه عادیه و قرنطینه نشده اطرافیان اونهم این بیماری رو میگیرند و این یعنی مشکل بزرگ شیوع این بیماری! ولی با همه این حرفها کرنا درمان داره و درمان اون به مقاومت بدن شخص بستگی داره و به خاطر همینه عده زیادی که این بیماری رو گرفتن خود به خود معالجه شدند! در واقع افرادی دارای طبعی بسیار گرم یا این بیماری رو نمیگیرند یا اگر هم بگیرند خود به خود درمان میشن. مردم هندوستان طبعی بسیار گرم دارند و به خاطره همینه که با جمعیت یک میلیاردی و با اینکه در همسایگی چین قرار داره آمار مبتلایان به اون بسیار کمه! در ایران استانهای جنوبی به علت طبع گرمی که مردمش دارند کمتر شیوع پیدا کرده. دوستان اگه سوال پزشکی راجع به مشاوره یا درمان هر نوع بیماری حتی آنفولانزا و کرنا داشتن میتونن توی تلگرام برای بنده پیام بذارند. به دلیل سوالات زیاد ممکنه کمی دیر جوابتون بدم. آدرس تلگرام drironman

دوستان کسی دکتر محمدروشنی میشناسه فوق تخصص گوارش هستن شماره یا آدرس میخواستم؟ یه شماره داشتم اما گم ...

بله عزیزم 09197719030 این شماره دکتر محمد روشنی

مطبشون هم سمت خیابون شریعتی هستش الان یادم نیست

پیجشو میزارم https://www.instagram.com/dr_mohammadroshani/ ویدئوهای خیلی خوبی میزارن از نحوه آندوسکوپی و..

سلام استرس خودش عامل گرفتن ویروس شما فقط قبل غذا دستها رو بشورید وچند گیاهی که مفید و معرفی شده استفاده کنید مشکلی پیش نمیاد یکی از اون گیاهان ترکیب گیاهی که شامل پونه آویشن پنیرک و... ترکیب گیاهی درمان گلو درد و سرفه(ضد ویروس) فروش در سایت گیاهان دارویی الکترو کالا پاسخ سوالات تلگرام شماره 09226652536

سلام استرس نباید داشته باشیم چون اسنرس یکی از عواملی که باعث میشه بدن ضعیف بشه و مبتلا بشیم

فقط اگر دستهامونو قبل غذا بشوریم و چند گیاهی که معرفی شده مصرف کنیم مشکلی پیش نمیاد

یکی از اون گیاهان بسته ترکیبی که شامل آویشن،پنیرک و.. هست میشه

فروش بسته ترکیبی در سایت گیاهان دارویی الکترو کالا هست

پاسخ سوالات در تلگرام شماره 09226652536