2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزان این آمارا اصلا صحیح نیست و خیلی بیشتر از این حرفاس اما متوجه نمیشن وتشخیص دیگه میزارن

« بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ »وَإِن یکادُ الَّذِینَ کفَرُ‌وا لَیزْلِقُونَک بِأَبْصَارِ‌هِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکرَ‌ وَیقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکرٌ‌ لِّلْعَالَمِینَ
من فردا میخام برم بیمارستان،و دقیقا بیمازستانی باید برم ک مریضای مبتلا به کرونا قرنطینه شدن میشه بگی ...

دستکش دستت کن..ماسک بزن..با هیشکی دست نده سعی کن به کسی هم برخورد نکنی😥به چیزای عمومی هم دست نزن..مصلن دستگیر ها و روی میز دستتو نزار و اینجور حرفا

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
آمریکا درست کرده 😥  حالم از آمریکایی جماعت و چینی جماعت بهم میخوره😭😭😭 یکیش اونجوری بدبختمو ...

من چقد واسه این عید ذوق و شوق داشتم😔😔

خدایا به بزرگیت قسم خودت مواظب پسرم و همه ی بچه های دنیا باش
شبکه اینترنشنال گف 14 نفر فوت شدن ده نفر قم چهار نفر شهرهای دیگه ینفرم اراک بوده

نسبت به بقیه امار کشته ها هنوز هیچه...نگاه کنین چقدر مردم ترسیدن

لطفا اقایون نه توی تاپیکام بیایین نه ریپلی کنین نه لایک(من یک متاهلم)  
من چقد واسه این عید ذوق و شوق داشتم😔😔

منم مصلن تازه عروسم میخاستم برم خرررید😭😭

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

من تو درمان هستم امروز یه بیمار فوت شد تشخیصش رو شکم حاد گذاشته بودن ولی تمام علایم سارس رو داشت طی یک هفته کراتنین بالا رفته بود شالدون گذاشتن دیالیز میشد بعد یکباره اختلال انعقادی گرفت و از دهان و مقد شروع به خونریزی کرد ودر آخر اکسپار شد

« بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ »وَإِن یکادُ الَّذِینَ کفَرُ‌وا لَیزْلِقُونَک بِأَبْصَارِ‌هِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکرَ‌ وَیقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکرٌ‌ لِّلْعَالَمِینَ
من تو درمان هستم امروز یه بیمار فوت شد تشخیصش رو شکم حاد گذاشته بودن ولی تمام علایم سارس رو داشت طی ...

منم کادر درمانم خیلی زشته این حرفم ولی واقفا اولین باره ک خوشحالم نمیبرم بیمارستان سرکار

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌

سیستم ایمنی خودتون رو قوی کنید و تا جایی که ممکنه ارتباطاتتون رو کم کنید چون حتی افراد که مبتلا هستن تابروز علایم ۱۴روز فاصله وجود داره 

من تو درمان هستم امروز یه بیمار فوت شد تشخیصش رو شکم حاد گذاشته بودن ولی تمام علایم سارس رو داشت طی ...

چندساله بود

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

۶۸

والا پس ما چی بگیم که همسرم پزشک همون بیمارستانیه که پر از بیمار کروناییه و دو مورد هم فوتی داشتن 

و فردا هم کشیک داره، خودشم مشکل عروقی داره

بعد تا هرجا حرف میشه تو این مملکت همه شروع میکنن به دکترا دری وری گفتن و فحش و لعن و نفرین کردن و حساب کتاب درآمدشون

منکه حلال نمیکنم حرف مفت زنا رو، نه فقط بخاطر الان و ماجرای کرونا، بلکه کلا انقدر یه پزشک توی زندگیش فشار و استرس،و کمبوذ وقت و تفریح رو داره که واقعا هیچ کس نمیتونه درک کنه تا از نزدیک باهاشون زندگی نکرده باشه