2777
2789

من فردا میخام برم بیمارستان،و دقیقا بیمازستانی باید برم ک مریضای مبتلا به کرونا قرنطینه شدن میشه بگین باید چیکار کنم؟خیلی میترسم بگیرم توروخدا راه حل برای پیشگیری تو محیط بیمارستان بگید

پس من چی ک تو بیمارستان کار میکنم

مورد کورونا هم داشتین آیا؟ 

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکوکم به هر کسی که تاپیک در مورد ترس از کرونا میزاره...انصافا هدفتون چی؟ وقتی که سرجمع 5 یا 4 نفر بیشتر کشته نداده تو ایران  چجور سایپا و ایران خودرو در روز 300 کشته میده مشکلی نیس ولی کرونا ک کلا 5 نفر جونشون گرفته شده اانقد ترسیدین

لطفا اقایون نه توی تاپیکام بیایین نه ریپلی کنین نه لایک(من یک متاهلم)  

اینو بخون:قائم مقام وزارت بهداشت: این که هر کس مبتلا به کرونا شود می‌میرد باور غلطی است

حریرچی:
🔹ترس از كرونا بخاطر جدید بودن و ناشناخته بودن آن است.
🔹در بدترین شرایط تلفات این ویروس بین ۱ تا ۳ درصد است. حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد مبتلایان نیاز به بستری هم ندارند.
🔹باور غلطی وجود دارد که هر کس مبتلا به کرونا شود می‌میرد! اصلا ممکن است بعضی ویروس را بگیرند و نفهمند و مثل یک سرماخوردگی ساده خوب شوند.
🔹در کشور ما خبر منفی هفت برابر خبر مثبت دیده می‌شود. تکذیب خبر دروغ هم با نسبت «یک بیستم» خبر اصلی دیده می‌شود.
🔹این ویروس در بین نوجوانان زیر ۱۴ سال اصلا علایم چندانی نشان نمی‌دهد و جای نگرانی نیست.
🔹در همین پاییز ۱۰۸ نفر در کشور بر اثر آنفولانزای H1N1 از دنیا رفتند که اتفاقا این ویروس نسبت به کرونا بیماری‌زا تر است. الان در قم هم کرونا مهار شده است.
🔹استفاده از ماسک، توصیه سازمان بهداشت جهانی و دانشگاه‌های معتبر دنیا هم نیست و می‌گویند برای مردم عادی ضروری نیست؛ فقط برای کسی ضروریست که یا علایم بیماری را دارد.
🔹این حرف را لابد باید یک ادوارد یا جَک چشم آبی بگوید تا بقیه قبول کنند!

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارم😍💝
اگ ازخانواده بگیره چی خوب اونم سرایت میشه

بهداشت رو رعایت کنید انشالله هیچی نمیشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم برو تو گوگل حرفهای دکتر میرهادی کیوانی درباره ی کرونا رو گوش بده یه دکتر داخلی هستش و خیلیم باسواده تو نیویورکه فککنم..خیلی از استرستو کم میکنه انشالله😊

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
دم عیده ادم دوست داره بره خرید این کرونا ی کوفتی ار کجا پیداش شد😔😔😔

آمریکا درست کرده 😥 

حالم از آمریکایی جماعت و چینی جماعت بهم میخوره😭😭😭 یکیش اونجوری بدبختمون کرده یکیش اینجوری 😓

من آن گلبرگ مغرورم و ازین حرفا :)