2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اصلن نریم بیرون؟من جمعه ها بیرون میرم حالا ترس دارم

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌

فقط رعایت بهداشت و توجه نکردن به شایعه های مجازی

🔻قائم مقام وزارت بهداشت: این که هر کس مبتلا به کرونا شود می‌میرد باور غلطی است

حریرچی:
🔹ترس از كرونا بخاطر جدید بودن و ناشناخته بودن آن است.

🔹در بدترین شرایط تلفات این ویروس بین ۱ تا ۳ درصد است. حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد مبتلایان نیاز به بستری هم ندارند.

🔹باور غلطی وجود دارد که هر کس مبتلا به کرونا شود می‌میرد! اصلا ممکن است بعضی ویروس را بگیرند و نفهمند و مثل یک سرماخوردگی ساده خوب شوند.

🔹در کشور ما خبر منفی هفت برابر خبر مثبت دیده می‌شود. تکذیب خبر دروغ هم با نسبت «یک بیستم» خبر اصلی دیده می‌شود.

🔹این ویروس در بین نوجوانان زیر ۱۴ سال اصلا علایم چندانی نشان نمی‌دهد و جای نگرانی نیست.

🔹در همین پاییز ۱۰۸ نفر در کشور بر اثر آنفولانزای H1N1 از دنیا رفتند که اتفاقا این ویروس نسبت به کرونا بیماری‌زا تر است. الان در قم هم کرونا مهار شده است.

🔹استفاده از ماسک، توصیه سازمان بهداشت جهانی و دانشگاه‌های معتبر دنیا هم نیست و می‌گویند برای مردم عادی ضروری نیست؛ فقط برای کسی ضروریست که علایم بیماری را دارد.

🔹این حرف را لابد باید یک ادوارد یا جَک چشم آبی بگوید تا بقیه قبول کنند!

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .