2777
2789
عنوان

اونیکه گند زده بود به خونه جاریش

| مشاهده متن کامل بحث + 2202 بازدید | 69 پست
عزیزم من کلت یه بار تو‌حیاط چیزی شستم اونم۵ماهه پیش اصلا یادم نبودچاهه گیره بعدم ب شوهرم گفتم برو در ...

عدوشود سبب خیر 

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عدو تویی ک‌ نصیب خونواده شوهرت شدی وای چی میکشن از دستت ازاینایی ک یه چیزی بهت بگن صدتاجواب میدی&nbs ...

اتفاقا ازاونام.

اتفاقاخییلی دوستم دارن. .

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

عاغا الان بگو پدرشوهرت براچی ازت تشکر کرد؟    

هیچی گفت دستت درد نکنه اومدی کمکش کردی همینکه اومدی فهمید عمدی درکار نبوده من هی میگفتم ببخشید واقعا ناراحت شدم پدرشوهرمم اینوگفت

عزیزم من کلت یه بار تو‌حیاط چیزی شستم اونم۵ماهه پیش اصلا یادم نبودچاهه گیره بعدم ب شوهرم گفتم برو در ...

بازم خوبه که الان درست کردین

ولی کار درست تر این بود که همون پنج ماه پیش که این اتفاق افتاد حتما مشکل رو قطعی حل میکردین،جاری تون خیلی خانومی کرد که چیزی نگفت،هرکی بود الان یه دعوای بزرگ انداخته بود که چرا اینو همون موقع حل نکردید

برای نظافت اون اتاق هم حتما کمک کنید تا نشون بدید ک پشیمونید و واقعا عمدی نبوده

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
بازم خوبه که الان درست کردین ولی کار درست تر این بود که همون پنج ماه پیش که این اتفاق افتاد حتما مش ...

عزیزم اونموقع پدرشوهرم گفت خونه سی سال ساخته یادم نمیاد لوله هارو ازکجا کشیدیم باید کفو بکنیم جاریم مخالفت کرد گفت نه خرابی داره واینا دیگه امروز کلا شوهرم تاشب درگیربوددرستش کردن

یکی لوله فاضلاب خونه‌ش گرفته بود،حالا هی میرفت فرش و رو فرشی و پتو میشست،خونه جاری آب میداده بالا،ای ...

چرا یهکلاغ چهل کلاغ میکنین؟من کی گفتم لوله فاضلاب گفتم‌چاهه اب وبارون بعدم کی گفتم هی میرم فرش و روفرشب میشورم گفتم یکبار ۵ماهپیش روفرشی شستم تاالان 

چرا یهکلاغ چهل کلاغ میکنین؟من کی گفتم لوله فاضلاب گفتم‌چاهه اب وبارون بعدم کی گفتم هی میرم فرش و روف ...

عه تو هم اومدی اینجا؟؟؟؟

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
عزیزم اونموقع پدرشوهرم گفت خونه سی سال ساخته یادم نمیاد لوله هارو ازکجا کشیدیم باید کفو بکنیم جاریم ...

نمیدونم عمدی بوده یانه خودت ووجدانت.

امااگه ناراحتت کردم عذرمیخوام