2777
2789
عنوان

صابون تریاک 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 47411 بازدید | 57 پست
میشه عکس جعبشو برام بفرستی؟

عزیزم من از عطاری گرفتم  جعبه نداشت خودشون درست کرده بودن شرکتی نبود

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان استفاده نمیکنم عزیزم چندوقت پیش استفاده میکردم و الانم میخوام باز بخرم عکسش تو نت هس بزن صابون ...

چندخریدی؟

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
چندخریدی؟

باهم شدن ۵۰ یا۶۰ زیاد یادم نیس گلم

♪شاید تلنــــگری برای تو : در عمقِ چهار دیواریه‍ دنیا ، گر فقیر هستی عیب نداره...گر پیر هستی مهم‌نیستـ ...مهمـ نیستـ چندسالته‍ و چقد میفهمی...مهم نیست مدرکـ تحصیلیت چیه‍ و‌کجای کاری...ثروتمندی یاهرچه‍ که‍ هستی ...خلاصه هرچه‍ هستی «انسان واقــعی» باش ، زیرا اگه این چنین بودی به خودتـ افتخار کن ...~ به‍ راستی شنیده ای *باخدا باش و پادشاهی کن*؟ آره درست شنیدی ...این دنیایی که خالقمون خداس و بنده ی خداییم توقع ز هر دستی مکن و بر وفق افکار جامعه‍ ی درنده مباش جز به رضایت الله ، که‍ اگه‍ اینگونه‍ بودی ،بدان حقیر ترین فرد کره ی خاکی هستی ...√                  •••چند خطی دلنوشته‍                                                                            •••• برخلافـ رویا بافی های کودکانه‍ ام ، دنیا آنچنان زیبا بنظر نمیرسد***                 در تکاپوی عالمیان دوییدم تا سرنخِ رویای طفولیت را جویاشومـ اما...!                          •••با سیلیِ سنگین روزگار مواجه‍ شدمـ....! آری دنیا دگر جای خویش نیستـ...دنیا آن رویاهای رنگارنگ خردسالیم نبود...•••••••••زین پس قشنگـ ترین و شیرین ترینـ رویایمـ جز در سه‍ حروفـ خلاصه‍ میشود:                                                                         ♪مــــرگ•••❤
اره عزیزم واسه اثر بهترش باید کرمشو قبل خواب بزنی صبح هم باصابون تریاک بشوری من استفاده کردم یکماه ...

جفتشو ازداروخونه بخریم؟؟؟؟ بگیم صابون و کرم تریاک؟ کرم لایه برداره...چیه؟ و چ قیمته

اره عزیزم واسه اثر بهترش باید کرمشو قبل خواب بزنی صبح هم باصابون تریاک بشوری من استفاده کردم یکماه ...

چرا دیگ استفاده نکردین؟؟کرمشو عکسشو دارین؟من صابون مخصوص جوش رو دارم استفاده میکنم 

خانومای گل کتاب <<ما تمامش میکنیم >>رو حتما بخونید .از پر فروشترین های نیویورک تایمز هست🌷

خرید صابون تریاک اصل روشن کننده ، از بین جوش و خال های ریز این صابون از محصولات قدیمی بوده و در طول سال های متمادی به صورت سنتی مورد استفاده قرار میگرفته است.

صابون تریاک لطیف کننده ، ترمیم کننده ، پاک کننده جوش های سرسیاه و خال های ریز این صابون جوان کننده و شاداب کننده پوست است.و از پیری زودرس جلوگیری می کند – پاک سازی پوست – جلوگیری از پیری زود رس پوست – پاک کننده جوش و لک.

از این رو با استفاده متمادی در سال های طولانی صابون تریاک جای خود را در بین محصولات ارایشی به شدت باز نموده و با استقبال رو به رشدی مواجه گردیده است.

با ما همراه باشید تا هم با تمام مزیت ها و نحوه مصرف صابون تریاک اصل را مرور نماییم.

قیمت عمده هر عدد 19500 تومان

قیمت تکی 25000 تومان

ارسال در اسرع وقت